2777
2789
عنوان

برای اونایی که بچه میخوان🐣👼👶

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 81 پست
اسمش رو میگم حتماایشالا روزیش بشه

مرسی عزیزم خیلی داداشم و زن داداشم منتظرن خیلی دعا کن❤

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

دیراومدددم ؟؟؟🥺🥺🥺ثریام 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی امین ایشالا خدا یه نی نی ناز و سالم بهتون میبخشهبا حس خیلی خوب از ته دل از خدا خواستم

قربون دل مهربونت برم بانو .😍🙏🏻🙏🏻🥺انشاله بهخواستهی دلت برسی ..🙏🏻دلمون آروم میگیره وقتی کسی دعا در حقمون میکنه 😍❤❤❤🙏🏻

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
قربون دل مهربونت برم بانو .😍🙏🏻🙏🏻🥺انشاله بهخواستهی دلت برسی ..🙏🏻دلمون آروم میگیره وقتی کسی دع ...

خواهش میکنم عزیزم

ان شاء الله به خواسته دلت به زودی زود میرسی

وقتی رسیدی به شکرانه اون اگه براتون امکان داشت برای یه بچه بی سرپرست کمک هزینه واریز کنین هرماه

برای منم دعا کنید😍

خواهش میکنم عزیزمان شاء الله به خواسته دلت به زودی زود میرسیوقتی رسیدی به شکرانه اون اگه براتون امکا ...

حتما عزیزدلم نذر زیاد دارم حتما انجام میدم انشاله خداوند همیشه یاورت باشه ونظر کردهاش باشید🙏🏻💖💞❤

نی نی داری که😍😍😍اسمتو میارم بسلامتی بدنیا بیاری پس راحت و اسونفرزند صالح سالم زیبا باهوش خدا قسمت ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگت بهترینها مصیبت😍

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

پارسال این تاپیک و زدم دیدم تو پست هاتون امسال نینی دارین 😍

عزیزم میشه برام دعاکنی بچه داربشم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
من پارسال این تاپیک و زدم امسال اومدم نگاه کردن تاپیکاتونو دیدم نی نی دارین🥰عزیزم خیلی خوشحال شدم

سلام عزیزدلم خوبی مهربون؟ اره فداتشم یه دختر خوشگل دارم‌ اسمش جانا خانمه😍🥰فدای محبتت بشم ممنون🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫