2777
2789
عنوان

کجایید‌ عشقا😂🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 101 پست
خفشووو

😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

آره میدونم باهات حرف زدم قبلا😂نه بابا🥲

خب پس میدونی چه ادم خوبیم 😭🤣

البته بستگی به مود اون روزمم داشته 🤣🤣

من وابسته شده بودم 

آسیب دیدم..

سر همین اینو گفتم بهت 🤣

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس میدونی چه ادم خوبیم 😭🤣البته بستگی به مود اون روزمم داشته 🤣🤣من وابسته شده بودم آسیب دیدم..س ...

اره😂

فق من نمی‌فهمم

آخه به چی باید وابسته شمممم😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

اره😂فق من نمی‌فهممآخه به چی باید وابسته شمممم😂

به بودن و صحبت کردن و صمیمی شدن با بچه های سایت 🤣🤌🏿

اینم اضافه کنم الان رفیق صمیمیم از افراد سایته ها 🤣🤣

ولی در کل وابسته به اکیپ و .. نشو 

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

به بودن و صحبت کردن و صمیمی شدن با بچه های سایت 🤣🤌🏿اینم اضافه کنم الان رفیق صمیمیم از افراد سایته ...

اها😂🫠

مرسی عزیزم💗

@آوا_هسدم

من خسته کوفته از دانشگاه اومدم ولی هنوز خودمو پیدا نکردم لحمممم 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

من اخر شب میام

اون وق باید بغل همسر جان باشی

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

ن میام میام همه چی برنامه ریزی شدس،🤣✋

پس دیشب بودی🤣🤣

آفرین خوشم میاد زرنگی دیوب ،🤣🤣🤣👍👍👍👍

😂😂

من خسته کوفته از دانشگاه اومدم ولی هنوز خودمو پیدا نکردم لحمممم

خسته نباشییی

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم