2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ممکنه 6 سال دیگه باشه؟ یعنی چند سالگیم؟با چجور آدمی ازدواج میکنم

ممکنه یا ۶ ماه دیگس یا ۶ سال دیگه

مغرور پولدار با شخصیت رمانتیک شخصیتش اینه

درخواست دوستی ندین🤝🏻😐

اول ماشین دار میشین

به نظرت فراموش میکنه؟🥲 

خودم به کسی میخام میرسم؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ن تو فکرشی اره ولی سخت یکم

عشق که زوری نمیشه میشه؟ نمیتونستم امید واهی بهش بدم🥲🥲 

🥲🥲 میتونی از ویژگی های ظاهریش بگی🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

عشق که زوری نمیشه میشه؟ نمیتونستم امید واهی بهش بدم🥲🥲 🥲🥲 میتونی از ویژگی های ظاهریش بگی🥲

ن نمیشه خب

ی آقا ۲۲ ساله تا ۳۰ سال ریش و سیبیل داره پوست جو گندمی

درخواست دوستی ندین🤝🏻😐

ن نمیشه خبی آقا ۲۲ ساله تا ۳۰ سال ریش و سیبیل داره پوست جو گندمی

خیلی عذاب وجدان دارم🥲 

مرسی جواب دادی خودم شاغل میشم؟ میتونم پیشرفت کنم؟🥲