2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام می بخشید وقتتون را می گیرم مادر من تازه متوجه شدیم متاستاز مغز کرده و  دکتر نوشته تازه برن پیش یک دکتر پرتو درمانی ونمی دونیم قراره چطور پیش بره می خواستم بپرسم در پرتو درمانی بعدش از همون نقطه اصلی که تومور هست باز هم مو رشد می کنه ؟ آخه بعضی ها می گن دیگه مو رشد نمی کنه و آیا روش یا مقدار تشعشع خاصی هست که بعدا مو رشد کنه؟ و اگه جراحی کنند چطور می شه و بعدش ... در کل می خواستم تجربیاتتون را بدونم چون خیلی نگران مادرم هستم   ممنون  @آیسی  

سلام می بخشید وقتتون را می گیرم مادر من تازه متوجه شدیم متاستاز مغز کرده و  دکتر نوشته تازه برن ...

سلام عزیزم

اول از همه امیدوارم حال مادرتون روز ب روز بهتر بشه و سلامتیشونو ب دست بیارن

تجربه من از پرتو درمانی پدرم این بود: که اول کل موهای سر میریزه نه فقط نقطه ای که اشعه میبینه یعنی مو سر ب حالتی در میاد که خودتون ترجیح میدید همه موهای سر را بزنید ولی چند ماه بعد از آخرین پرتو درمانی موها مجدد رشد میکنه که ممکنه از نظر جنس و رنگ و پرپشتی با موهای قبل متفاوت باشه اما حتما مجدد رشد میکنه نگران نباشید و اینکه بسته به اینکه تومور کجای مغز باشه بدن واکنش متفاوتی نشون میده مثلا پدر من تومور در قسمت حرکت بدن بود و با انجام پرتو درمانی تمام سلول های اطزاف اون ناحیه از بین رفت و پدرم قدرت حرکت یک سمت بدنشو از دست داد اما بعد از کذشت آخرین پرتو درمانی کم کم بدن خودشو ترمیم میکنه و دوباره سلول ها بر میگردن و پدرم میتونست سمت دیگه بدنشو تکون بده شاید به تندی و قدرت قبل نه اما همونم برامون غنیمت بود اینو گفتم که شاید شما هم بعد پرتو درمانی شاهد آسیبی ب قسمتی از بدن مادرتون باشید  ولی نگران نباشید دوباره بدن ترمیم میشه و اون قدرتو مجدد بدست میارن 

در مورد چراحی هم سوال پرسیدی متاسفانه تومور پدر من قابل جراحی نبود یعنی ریسک بسیار بالا بود هم به حاطر خود تومور و هم اینکه پدر من سرطان اصلیشون ریه بود و ممکنه بود ریه توان بیهوشی عملو نداشته باشه برای همین ما گزینه جراحی مغزو نداشتیم .

ناحیه ای که پرتو درمانی میشه به شدت پوستش حساس میشه میخاره و اذیت میکنه که شما حتما و حتما با مشورت دکتر پمادی که حتما حتما دکتر تجویز ممیکنه رو برا کاهش خارش استفاده کنید و به هیچ عنوان از هیچ کرمی خودسر استفاده نکنید من حتی شنیدم گاهی بعضی پزشکا  اجازه استفاده از هیچ کرمیو نمیدن ولی تعدادشون کمه و الان کرم هایی هست که اجازه استفاده داشته باشه ولی بازم  میگم خودسر هیچ کرمی به سرشون و پوستشون نزنید

هر سوال دیگه ای داشتی من هستم عزیزم 

قدرتمند در کنار مادر باش

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز