سلام عزیزم
اول از همه امیدوارم حال مادرتون روز ب روز بهتر بشه و سلامتیشونو ب دست بیارن
تجربه من از پرتو درمانی پدرم این بود: که اول کل موهای سر میریزه نه فقط نقطه ای که اشعه میبینه یعنی مو سر ب حالتی در میاد که خودتون ترجیح میدید همه موهای سر را بزنید ولی چند ماه بعد از آخرین پرتو درمانی موها مجدد رشد میکنه که ممکنه از نظر جنس و رنگ و پرپشتی با موهای قبل متفاوت باشه اما حتما مجدد رشد میکنه نگران نباشید و اینکه بسته به اینکه تومور کجای مغز باشه بدن واکنش متفاوتی نشون میده مثلا پدر من تومور در قسمت حرکت بدن بود و با انجام پرتو درمانی تمام سلول های اطزاف اون ناحیه از بین رفت و پدرم قدرت حرکت یک سمت بدنشو از دست داد اما بعد از کذشت آخرین پرتو درمانی کم کم بدن خودشو ترمیم میکنه و دوباره سلول ها بر میگردن و پدرم میتونست سمت دیگه بدنشو تکون بده شاید به تندی و قدرت قبل نه اما همونم برامون غنیمت بود اینو گفتم که شاید شما هم بعد پرتو درمانی شاهد آسیبی ب قسمتی از بدن مادرتون باشید ولی نگران نباشید دوباره بدن ترمیم میشه و اون قدرتو مجدد بدست میارن
در مورد چراحی هم سوال پرسیدی متاسفانه تومور پدر من قابل جراحی نبود یعنی ریسک بسیار بالا بود هم به حاطر خود تومور و هم اینکه پدر من سرطان اصلیشون ریه بود و ممکنه بود ریه توان بیهوشی عملو نداشته باشه برای همین ما گزینه جراحی مغزو نداشتیم .
ناحیه ای که پرتو درمانی میشه به شدت پوستش حساس میشه میخاره و اذیت میکنه که شما حتما و حتما با مشورت دکتر پمادی که حتما حتما دکتر تجویز ممیکنه رو برا کاهش خارش استفاده کنید و به هیچ عنوان از هیچ کرمی خودسر استفاده نکنید من حتی شنیدم گاهی بعضی پزشکا اجازه استفاده از هیچ کرمیو نمیدن ولی تعدادشون کمه و الان کرم هایی هست که اجازه استفاده داشته باشه ولی بازم میگم خودسر هیچ کرمی به سرشون و پوستشون نزنید
هر سوال دیگه ای داشتی من هستم عزیزم
قدرتمند در کنار مادر باش