2777
2789

من ازش متنفر بودم 😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مزخرفههههههههههههههههههههه

مخصوصا اون دختره که وارد زندگی دو.نفر میشه و از هم میپاشونه زندگیشونو

بعدم نقش مثبت فیلمه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

دیدمش 

مث بقیه سریالای ترکی

مرده زنه رو دوس داره بعد طلاقش میده میره زن قبلیشو باز میگیره بعد نمیذارن اینا به هم برسن بعد یکی اون زنه که اسمش الیف هس رو زندانی میکنه بعد دوباره اینا به هم میرسن بعد اون زن و مرده خبیث به عقوبت کارهاشون میرسن بعد الیف و شوهرش دوباره بچه دار میشن و میرن سفر و......تمام

دوباره میسازمت💪

شخصیت الیف چطوره؟ بیشتر بخاطر اون میخوام دانلودش کنم.

دختری مهربون و سخت کوش و خانواده دوست که به خاطر نجات خانوادش از خودگذشتگیهای فراوانی میکنه و درآخر خوشبخت میشه.در کل شخصیت مثبت داستان هست

دیدمش  مث بقیه سریالای ترکی مرده زنه رو دوس داره بعد طلاقش میده میره زن قبلیشو باز میگیره بعد ...

جای استارتر بودم میکشتمت😈😂😂😂گ ند زدی به هیجان سریال دیدنش 😂😂

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
چرا!؟

خوشم از بازیگراش نمیومد بعدشم همش دزدیدن این و اون بود و قهرمان ک میرفت نجاتشون میداد موضوعش آبکی و تکراری بود بنظر من شاید شما خوشتون بیاد نمیدونم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌