2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نیم پسره یا دخترر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 43 پست
علایم منم عین شماست  شبا خیلی تهوع میگیرم  عاااشق زیتون و ترشی و شوری ام  فردا سون ...

بعضی از سونوگرافیا میگن جنسیتو ولی واسه من نگفت 

دخترم تمام زندگیمه...خدایا شکرت 
تاريخ اخرين پريودي و اخرين سونو باهم اختلاف دارن چند روز جلو يا عقب گفته ؟

مكه فرقي داره؟؟؟واسه من تقريبا ٦روز فرق داشت سونو كفت ٦هفته و ٥روزته طبق پريودم بايد ٧هفته و ٤روز ميشدم

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایم منم عین شماست  شبا خیلی تهوع میگیرم  عاااشق زیتون و ترشی و شوری ام  فردا سون ...

واسه خیلیا سونو ان تی میگن جنسیتو ولی واسه من نگفتن جهت خوابه بچه طوری بود که جنسیتش مشخص نبود 

مكه فرقي داره؟؟؟واسه من تقريبا ٦روز فرق داشت سونو كفت ٦هفته و ٥روزته طبق پريودم بايد ٧هفته و ٤روز مي ...

میگن لقاح دیر انجام بشه نی نی دخمل میشه 

دخترم تمام زندگیمه...خدایا شکرت 
نه نگفتتتت... 😒😒😒

چه بد.. 😕 عیب نداره عزیزم! میدونم ذوق داری زودتر بفهمی ولی یکم صبر کنی سر آنومالی مطمئن میشی 😊

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
واسه خیلیا سونو ان تی میگن جنسیتو ولی واسه من نگفتن جهت خوابه بچه طوری بود که جنسیتش مشخص نبود 

اصلا از روي الت نميگن 

ستون فقرات و مهره هاي كمر 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
مكه فرقي داره؟؟؟واسه من تقريبا ٦روز فرق داشت سونو كفت ٦هفته و ٥روزته طبق پريودم بايد ٧هفته و ٤روز مي ...

يك هفته كمتر گفته يعني لقاح ديرتر از تخمك گذاري بوده و اين احتمال ميده جنسيت دختره عزيزم اينا همش يه احتماله و خطا داره 

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

يك هفته كمتر گفته يعني لقاح ديرتر از تخمك گذاري بوده و اين احتمال ميده جنسيت دختره عزيزم اينا همش يه ...

واقعا

ج جاااالب 

اصلا نميدونستممم اينووو

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼