2777
2789
اينا اسپرتن و تو تن خيلي قشنگن البته به شرطي كه بدون مانتو تن كني

قبلا قهوه ایش رو داشتم بهم خیلی میومد ...عاشق تن خورشم ..‌اره در کل بدون مانتو پالتو میپوشم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

شوهر من همیشه میگه لباس های خیلی از آدمها توی مانکن زیباست اما وقتی تو تن میشه واقعا متفاوت میشه....زن داداش من یه لباس مجلسی خرید برای مجلس عروسی من به مبلغ 1.800.000 هزار تومان وقتی اومد شهرمون به من نشون داد واقعا زیبا بود بهش گفتم آفرین به سلیقه ت ...اما شبی که تو تالار تنش کرده بود اصلا زیبا نبود چون زن داداشم چاقه یعنی سینه هاش کوچیک باز شکمش بد جور بزرگه وقتی هم وامیسته کمرشو خم نگه میداره واسه همین اصلا بهش نمیومد ....در عوض خواهرم لباسش 400 هزار تومن خرید شب عروسی از زیبایی میدرخشید خواهرم خیلی لاغر نیست اما تناسب اندام داره همه بدنش یکدست چاقه البته اینکه میگم چاق یعنی 72 کیلو با قد166 هست....از نظر سفیدی و زیبایی چهره هم هردوتاشون خوبن هم خواهرم هم زن داداشم چهره خوبی دارن ولی تیپ آدم توی نشون دادن زیبایی لباس خیلی تاثیر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم گرونه به نظرم من پالتو گرفتم جنسشم ضخیمه ۱۸۵ البته به شهرم بستگی داره بعضی جاها گرونن

عع بنظرم قیمتش خوب اومد

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خوشگلهه قیمتشم خوبه منم اینارو همین دویست ،دویست بیست دیدم  اگه فقط قدش خیلی کوتاه نباشه تو عک ...

پس میرم میخرمش ...اگه تو تنم قشنگ بود ..ممنونم👄

بنظرم خیلی زشته

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
ابرکرومبی راضی بودین؟ من مخیوام انلاین خرید کنم نمیدونم جنساشون خوبن؟

آره خوبه کلا برند راحت و زیباییه

البته آنلاین ریسک داره جنسو نمیبینی ممکنه اصل نباشه یا عکسش بهتر باشه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
ابرکرومبی راضی بودین؟ من مخیوام انلاین خرید کنم نمیدونم جنساشون خوبن؟

نمایندگی هاش هر سال آخر آذر و دی اینا آف میزنن

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد