2777
2789
عنوان

پول ندارمم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 72 پست
من میخواستم نیاسینامید بگیرم مارک ویتالایر استفاده کردین شما موثره؟

نیاسینامید ویتالیر مصرف نکردم ولی دوستام اوردینری مصرف کردن راضی بودن ولی گرونه یکم

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته کمه ولی روتین پوستی خیلیهببخشید حقوق پدرتون چقدره؟کرم پودر پنکک ریمل و خط چشم یک کرم مرطوب کنن ...

عزیز یه مرطوب کننده شوینده تونر و ضدآفتاب رنگی و بی رنگ با یک سرم مناسب پوست توی تخفیف یک میلیون و صد هزینه برمیداره

اینایی که شما میگی با ۷۰۰ تومن جمع نمیشه

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋

عزیزم بودجه بندی کن از ماه بعد که پول تو جیبی گرفتی پول روتین رو بذار کنار اونوقت که تموم شدن پولشم از قبل گذاشتی کنار و راحت میری میخری

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چقدر سایت عجیبیه یه بار میگن کم کم برای یه دانشجو خوابگاهی ۴ تومن بعد یهو یک ونیم زیاد شد

بخدا ۱ نیم هیچی نیست

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیز یه مرطوب کننده شوینده تونر و ضدآفتاب رنگی و بی رنگ با یک سرم مناسب پوست توی تخفیف یک میلیون و ص ...

درسته ولی هرماه که نمیخواد بخره 

همشم که باهم تموم نمیشه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
عزیز یه مرطوب کننده شوینده تونر و ضدآفتاب رنگی و بی رنگ با یک سرم مناسب پوست توی تخفیف یک میلیون و ص ...

بیرونم رفتم غذا خوردیم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

این کرم شیرگاو و صابون فلان همش یه مشت اشغاله 

سعی کن محصول باکیفیت قیمت مناسب تو اف ها بخری 

مهمترین روتین شوینده ابرسان ضدافتاب هست ماسک تقریبا هیچ تاثیری نداره