2777
2789
برات حمد خوندم لطفا به منم بگو😢❤️بنظرت برمیگرده؟ ازش چی حس میکنی؟

قد متوسط رو به بالا تیپ تقریبا رسمی دوس داره پوست گندمی موهاش سیاهه و لخته حسم میگ به بالا حالتش میده صبوره ارومه ولی بد عصبی میشه یکمم لجبازه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه خواهش کنم جواب منم بدید خوندم براتون 

پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام نداده ، ارتباطمون کاری بود

اینی که ناشناس پیام داده خودشه ؟ خودش احتمالش هست بازم پیام بده؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

چطور این تاپیکو ندیدم😮‍💨 حمد خوندم براتون❤️ 

دوتا سوال  یکی اینکه داروهایی که برای پوستم میخورم نتیجه میده؟ یسری میگن بعدش نتیجه نمیده‌.. عوارض روم میزاره یعنی؟

دومی اینکه اضطراب بیماری دارم بدجوری گرفتارم چیکار کنم ؟ نکنه واقعا مشکل دارم نگرانم 

نمیدونم بخدا خیلی بلاتکلیفه حس مبهم میگیرم ازش نمیدونم چیکار باید بکنی

آره خودمم نمیدونم  چ کنم حالا دودلیش بره کنار 

بنظرت تا اخرامسال رابطم باهاش شکل میگیره بخدا حال خوبی ندارم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

چطور این تاپیکو ندیدم😮‍💨 حمد خوندم براتون❤️ دوتا سوال یکی اینکه داروهایی که برای پوستم میخورم نتی ...

نه زیاد نییست عوارضش تاثیر میزاره

عزیزم برو روانپزشک قرص میده خوب میشی اگه خیلی اذیتت میکنه

آره خودمم نمیدونم چ کنم حالا دودلیش بره کنار بنظرت تا اخرامسال رابطم باهاش شکل میگیره بخدا حال خوبی ...

اره میگیره عزیزم نگدان نباش یکم میدونم خیلی صبر کردی ولی اوکی میشه اینده روشنه

اره میگیره عزیزم نگدان نباش یکم میدونم خیلی صبر کردی ولی اوکی میشه اینده روشنه

بخدا خیلی دوسشدارم نمیدونم چرا کسی به چشمم نمیاد خستم 

تو خود تم عاشقی میدونی چ حالیه 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

بخدا خیلی دوسشدارم نمیدونم چرا کسی به چشمم نمیاد خستم تو خود تم عاشقی میدونی چ حالیه

میدونم دقیق درکت میکنم قشنگم نگران نباش و فکرای منفی نکن خودت میدونی حتا یدونه انرژی منفی از فرکانس رسیدن بهش دورت میکنه من خودمم الان نزدیک دو ماهه شبو روزم قاطی شده هیچ غلطیم نمیتونم بکنم مجبورم تحمل کنم تازه تو وضعت از من بهتره حسشو میدونی بعضی وقتا باهاش حرفم میزنی من بدبخت فقط از دور میبینمش تازه شایدم خوشش نیاد ازم🤦‍♀️😫😂

میدونم دقیق درکت میکنم قشنگم نگران نباش و فکرای منفی نکن خودت میدونی حتا یدونه انرژی منفی از فرکانس ...

من از حسش  مطمئن نبستم اما میدونم  حسم یه طرفه نی مثلا حضوری انگار عاشقه مجازی کم محل میده مثلا جدیه و گاهی حرف میزنیم اما اصنن ارتباطمون شکل نگرفته 

بعدم تو از رفتارش میفهمی و سنش چجوریااس سن یه  پسر خیلی مهمه