2777
2789

رفقا این موشکا میان و میرن! تهش ما می‌مونیم و امتحانای مستمر که چن هفته دیگه‌اس  بشین سینوس و کسینوست رو حفظ کن...😂 😂😂️

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینایی که سین می‌کنن جواب نمی‌دن منو یاد گاو های شمال میندازن، وقتی بوق می‌زنی نگاه می‌کنن تکون نمیخورن🤣

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چرا مسی داریم المینیومی نداریم

چزا سپس داریم دوپس نداریم

چرا هفته داریم هشته چهارته نداریم

چرا مدرسه هس ولی مدرچهار،  مدریازده... نیس

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

دیشب تو گروه خانوادگی دعوا شد عموم گفت zer nazanin گفتم عمو نازنین کیه؟ یهو زن عمومم اومد گفت ناصر،نازنین کیه؟ دعوا رو بیخیال شدن. زن عموم قهر کرده رفته خونه باباش😂  ️

نه اونی که دیدی قضیه داره گفتنش دردی رو دوا نمیکنه

جالبه دیدم تو تاپیک خیلی از دخترا همینطور بی ربط عکسای فانی پست میزاشتین جالبه

مثلا یه کاربر خانم عکس خوراکی میزاره چه کاریه شما ریپلای میکنه عکس نوشابه میزارین(همون گربه)

‏تا چهارده سالگى بابام موهامو تابستونا از ته میزد میگفت خنک میشی،

بعد میرفت تو آشپزخونه به مامانم میگفت هزار تومنم هزار تومنه😐🤦‍♂😂🤣🤣😂😅🤣

اگه کسی چهارمین بار چیزی رو تکرارکرد و شما بازم نفهمیدی چی داره میگه

یه لبخند ژکوند بزن ، چند ثانیه بعد بهش نگاه کن

طرف خودش میفهمه نمیفهمی … 😂😂😂

جالبه دیدم تو تاپیک خیلی از دخترا همینطور بی ربط عکسای فانی پست میزاشتین جالبهمثلا یه کاربر خانم عکس ...

خب عیبش چی بود یه شوخی بود خب

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

من وقتی به مامانم میگم دوست دارم😂🫀

مامانم: تو اگه دوسم داشتی به حرفم گوش میکردی!! 🗿🔪️😂😂😂

دیشب تو گروه خانوادگی دعوا شد عموم گفت zer nazanin گفتم عمو نازنین کیه؟ یهو زن عمومم اومد گفت ناصر،ن ...

از تاوبیو کپی میکنیشون

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

‏ریاضی هم تا زمانی برکت داشت که این‌ حروف انگلیسی توش نیومده بودن!

بعد‌ اون دیگه هیچ‌ وقت نفهمیدم! 😄😄