2777
2789
مبارکه مال منم 5 روز قبل موعد پریود هاله انداخت... روز پریود آزمایش دادم و رفتم پیش دکتر انشالله با ...

مرسی گلم،چندروزدیگ میرم ازمایش ک بتام بالاباشه

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
آخی بازم اقدام داشتی و منتظر بودی من منتظر پریود بودم همیشه هم چون عقب نینداختم باورم نمیشد باردار ب ...

اون ماه خیلی منتظربودم ولی نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی پس خداروشکر که شدی انشالله نی نیت همه جوره سالم و مورد دلخواهت باشه😍😍😍😍 میگم بازم با من فرق ...

انشالله همچنین نی نی شما،وراانتظارنداشتید؟چندوقت اقدام بودید؟

عزیزم میارکت باشه خوش قدم باشه ...گلم ازعلائمت میگی دهنتم تلخه

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

منم سیکلم 28 روزه می ترسم بی بی چک بزارم امروز 29 سیکلمه گفتم تافردا صبر کنم درد پری میاد ومی ره حالت تهوع یکم دارم واینکه سمت چپ پهلو وتخمکم دردمبکنه کمردردم دارم یکم سینه هام دردمیکنه دهنمم بدمزه شوهرم میگه بی بی بزن می ترسم من هیچ وقت تاخیر نداشتم همیشه28 یا27 میشدم 

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
منم سیکلم 28 روزه می ترسم بی بی چک بزارم امروز 29 سیکلمه گفتم تافردا صبر کنم درد پری میاد ومی ره حال ...

عزیزم تو که میخوای چرا می ترسی بزن انشالله که هستی.احتمالا هستی سینه منم شدید درد گرفته بود بعد حتی گاهی اوقات لک های قوه ای مانند ولی کم میومد آنقدر خوشحال بودم فکر میکردم دارم پریود میشم که با کمال ناباوری زدم بی بی چک مثبت شد اونم به چه پررنگی

تازه پریودم هم نامنظم بود

من پریودم منظمه همیشه می ترسم دردسینه زیاد ندارم کمه کمردرد وحالت تهوع دهنم تلخه