گفتن سوابق عاطفی 4
- من ۵ سال با کسی تو رابطه بودم کل فامیل که چی بگم کل شهر میدونستن. من چند وقت بعد زن پسر داییم شدم. خودش گذشته من رو میدونست. دردم اینه تا دعوا میشه تا قهر میکنه تا عصبی میشه حرف اون رو میزنه. ببخشید حتی یبار وسط رابطه ازون ازم پرسید کوفتم کرد
- هرچی میشه ازدواج قبلیم رو میکوبه تو سرم با اینکه خودشم ازدواج دومشه
سوال: من یکبار عقد دائم کرده ام، کی میتونم این رو به خواستگارم بگم؟
جواب: 1- باید این مطلب توسط دختر به پسر در جریان خواستگاری گفته شود نه توسط والدین و در پشت تلفن 2 - در جلسه دوم مطرح شود (یعنی پسر از لحاظ ظاهر و مشخصات اولیه قصد پیگیری دختر را داشته باشد) 3 - مسئولیت توضیح یا عدم توضیح مسئله به خانواده پسر، به عهده پسر است نه شما وخانواده ات 4 - در جلسه دوم و در ابتدای آن به این ترتیب گفته شود: اکنون که شما با مراحعه مجدد خود پیگیری این خواستگاری را مشخص کرده اید، من در ابتدای جلسه لازم می بینم در مورد مسئله ای که در مورد من وجود دارد آگاهتان کنم و آن سابقه ازدواجی ست که من در سطح عقد داشته ام. و در فاصله دوماه از انجام عقد شرعی به طلاق منجر شد و علت اینکه این مطلب را در جلسه اول مطرح نکردم به قصد مخفی نگهداشتن آن نبوده است که نه ممکن است و نه من این کار را درست میدانم. اما چون از پیگیری شما برای ادامه خواستگاری مطمئن نبودم به سفارش مشاور گذاشتم برای ابتدای جلسه دومی که شما مراجعه داشتید. در این مسئله هم پاسخگوی هر سئوال و توضیحی که لازم می دانید از آن باخبر بشوید هستم و حتی اگر مایل باشید و قصد بررسی و تحقیق داشته باشید، ایرادی نمی بینم مشخصات و شماره تماس ایشان و خانواده اش را هم در اختیارتان بگذارم. ضمنا تصمیم در مورد طرح این مسئله به خانواده تان را هم به عهده خودتان می گذارم، اگر چه درست تر آن می دانم که قبل از تصمیم نهایی تان خانواده تان را در جریان بگذارید
سوال: اگه قبلا با کسی رابطه داشته باشی و قبل از ازدواج اون رابطه تموم بشه و پشیمون باشی اما مطمئن نباشی ک در اینده همسرت میفهمه یا نه باید چ کار کنی؟ باید بهش بگی؟؟
پاسخ: در شناخت های زمان خواستگاری پرداختن به دو دسته سوابق ضروری ست: 1 - سوابق عاطفی و ارتباطی که از آن سند و مدرکی وجود دارد مثل عکسی که داده اید، نامه ای که در دست کسی دارید، اطلاعاتی که خانواده یا اطرافیان دارند، و مثل اینها ... 2 - سوابق عاطفی و ارتباط هایی که دنباله دارند یعنی هنوز آن پسر رها نکرده و مدعی پیگیری ست یا دل و روح دختر متصل به آن سوابق است و متنفر و کنده نشده است و مایل است تا ارتباط را تجدید کند در این دو وضع نمیتوان بدون معرفی سوابق به ازدواج با خواستگار پرداخت اما چطور بگوییم و چه بکنیم: در مورد اولی بعد از آنکه خواستگار قصدش برای ازدواج جدی شد (یعنی در جلسه دوم که خواستگار پیگیر ازدواج با شما بود) به توضیح سابقه می پردازیم. برای این بیان کردن چند نکته رعایتش ضروری ست: - خیلی ساده و معمولی بیان کنیم مثل این توضیح: اکنون که شما قصدتان برای ازدواج با من جدی شده لازم می بینم همه آنچه که شما حق تان هست بدانید را، اگر چه مسئله مهمی نباشد توضیح بدهم و آن این است که (و آنگاه توضیح میدهید) - مشخص کنید چرا این مطلب را اول نگفتید. با این بیان: ممکن است برایتان سئوال شود که چرا قبلا و در جلسه اول به این موضوع اشاره نکردم؟ چون هنوز معلوم نبود قصد شما نسبت به ازدواج با من جدی ست یا نه بیان هرچیزی لازم نبود - در هنگام توضیح مسئله یک توضیح کلی بدهم: در چند وقت پیش بطور اتفاقی و به مقدار تماس تلفنی (یا هر شکل دیگری که بوده است) باپسری ارتباط داشته ام که میزان ارتباط با وی از نظر سطح و مقدارش فلان مقدار بوده است (و صادقانه به میزان ارتباط اشاره کنید ) - اگر مدرکی در دستش دارید به آن اشاره کنید: در مدت ارتباط با اصرار او من نوشته ای، عکسی (یا هرمدرک دیگر) به او داده ام که مطمئن هستم کارم غلط بوده است - نشان بدهید برای هر اطلاعات دیگری که خواستگار بخواهد آماده اید که توضیح دهید: در ارتباط با این مسئله هرسئوال شبهه ای دارید من در خدمتتان هستم که صادقانه عرض کنم - توضیح بدهید که این مسئله که ممکن است دیگران براحتی پنهان کنند من برایتان توضیح دادم چون اولا حقتان می دانم و ثانیا نمی خواهم شما با شبهه و اما و اگر با من ازدواج کنید. گفتم تا در آینده شما ذهن و روحتان نسبت به من شفاف و پاک باشد - موضعتان را نسبت به آن ارتباط بیان کنید: من مطمئن هستم کارم به همین میزان ارتباط هم غلط و گناه بوده است و در پیش خداوند توبه کار و در پیش روح خودم نادم و پشیمان هستم و اینها را مربوط به ضعف های دوران نوجوانی میدانم اما در وضعیت 2، وقتی خواستگار را بپذیرم که ارتباط و احساس عاطفی از پسر مطلقا قطع شده باشد