2777
2789
عنوان

یعنی یه عاقل نیست بگه من بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 47 پست

بگو مشکلت چیه که اینکارو میکنی

اگه خانومشو دوس نداره طلاقش بده 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف بزن ببین چرا اینکارو میگنه اصلا درد دل کن باهاش ببین چشه اینطوری میکنه

مریضه

وگرنه زنش چیزی کم نداره 

اصلا حتی کمم داشته باش دلیل نمیشه این گوهو بخوره

ولی ب زنش چیزی نگو. اینا چ بلاهاییه ک سر مردم ما داره میاد. گند بزنن ب این ززآ و ماهواره و کوفت و زهرمار ک  خراب کرده بنیان خونواده هارو .  

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
باهاش حرف بزن ببین چرا اینکارو میگنه اصلا درد دل کن باهاش ببین چشه اینطوری میکنه

ای بابا ،درد و دل کنه برادرش هزارتا عیب و ایراد میذاره رو زنش.نمیگه من تنوع طلب شدم بخاطر شرایط که.

انگار نه انگار خودشون با هزار اصرار یه دخترو انتخاب میکنن ،بعد که خیالشون از بودن اون زن تو زندگی راحت شد میرن سراغ بقیه.

زنش فکر می‌کنه همه مثل خودش سالمن

اخی خیلی ساده است.

به خاطر زنداداشم که شده سعی کن به راه بیاری برادرتو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ولی ب زنش چیزی نگو. اینا چ بلاهاییه ک سر مردم ما داره میاد. گند بزنن ب این ززآ و ماهواره و کوفت و زه ...

واقعا 

من نمیدونم بابام این همه زحمت کشید نون حلال بیاره مامانم همینطور

نمیدونم این به کی رفته