ماه اول اقدام برای بچه دوم بودم که پریود شدم البته دو روز زودتر هم پریود شدم.. بچه اولم ۳.۵ ساله هست. یچه دوم خیلی طول میکشه بگیره. نمیخواستم فاصله بچه هام زیاد باشه الانم حس میکنم دیره😔
*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
عزیزم از اینکه دومیتم پسره ناراحت نشدی امشب من رفتم سونو آنومالی گفتن این یکی هم پسره یه جوری ام انگ ...
خب دروغ چرا بگم و الکی شعار بدم من سه ماه رژیم داشتم واسه دخترزایی بعد که فهمیدم پسره اولش یه جوری شدم ولی ناراحت نه الانم که دنیا اومده و امروز ۱۹ روزشه با کللللللل دخترای دنیا عوضش نمیکنم اینقدر دوسش دارم که نگو😍😍😍😍😍😍😍
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ... ️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم از اینکه دومیتم پسره ناراحت نشدی امشب من رفتم سونو آنومالی گفتن این یکی هم پسره یه جوری ام انگ ...
پسر دختر هم نداره هردو جنس میتونن بی معرفت باشن مهم تربیت خودته که چجوری تربیتشون میکنی من به شخصه از الان میگم پسرام بزرگ بشن هیچ انتظاراتی ازشون ندارم
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ... ️