2777
2789
عنوان

کیک جشن طلاق😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 65 پست
طلاق جشن داره اخه  چقد مسخره  تز روشن فکری برمیدارن که چی اخه  مسالمت امیز جدا شدی ...

نه اصلا موضوع روشنفکری نیست

خدا به هیچ کس نشون نده

پروسه طلاق انقد گند و مسخره و آزاردهنده ست که وقتی بالاخره تموم میشه و بعد کلی کشمکش و دعوا و دادگاه از شرش راحت میشی واقعا دلت میخاد جشن بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر منو نمیزنید منم بعد جداییم پیتزا دادم به دوستام جشن گرفتم 😐😐😐

چرا بزنیم عزیزم

پیتزا فرق میکنه منم گاهی بعنوان شیرینی پیتزا میدم ولی کیک اونم جشن اونم تالار یخورده دور از ذهنه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

عزیزم من تو ایران دیدم واسه خودم کارت آوردن دعوتم‌ کردن به جشن طلاق کیکم بود دقیقا عین عروسی😐😐😐😐 ...

رفتین؟چجوری بود؟

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ماهم براى خواهرم جشن گرفتيم و كيك طلاقم گرفتيم  چون خيلى اذيت شد تو زندگيش طفلك

بنده خدا😢

انشالله خوشبخت بشه

البته تالار و اینحرفا دیگه خیلی مسخره بنظرم میاد 😂😂😂

اره خیلی مسخره ست پول زیادی رو نمیدونن چیکار کنن

رفتین؟چجوری بود؟

رفتم ولی ۵دقیقه بیشتر نموندم پشیمون شدم مثل خلا بودن همشون اصن رفتاراشون عادی نبود یه مشت طلاق گرفته دیوونه دور هم جمع شده بودن

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜