2777
2789
عنوان

کیک جشن طلاق😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 65 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرااا من نشنیدم پس😩

دختر دوست مامانم جدا شد تو تالاااااار جشن طلاق گرفته بود کارتم داده بود😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

طلاق جشن داره اخه 

چقد مسخره 

تز روشن فکری برمیدارن که چی اخه 

مسالمت امیز جدا شدیم بیاین خوشحالی کنیم 😖😏😬😨

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

منم شنیدم. یه بار تلویزیون نشون میداد. پدر عروس میگفت برای اینکه نشون بدیم اتفاق خاصی نیوفتاده و موضوع مهمی نیست ترتیب این جشن رو دادیم.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
از این کیکا😲

آره هم کیک 

هم جشن 

هم تالار و هم کارت دعوت برای طلاق

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

جشن طلاق به نظر منم مسخره است. اما من یه دوست داشتم تو عقد جدا شد از بس سختی کشید واسه طلاق گرفتن که شبی که طلاق گرفت شام مهمونم کرد. واقعا بعضی جدایی ها رها شدنه و خوشحالی هم داره اما نیازی نیست نشانه هایی از بودن کنار هم داخلش باشه مثل همین کیک ها

دختر دوست مامانم جدا شد تو تالاااااار جشن طلاق گرفته بود کارتم داده بود😂😂

وااااای جلل الخالق😧

تالار😦

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم