2821
2789
عنوان

گند زدم😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 31 پست

واااای یه جوری مادره گریه کرده فک کردم عتیقه یادگار مادربزرگش بوده 

اینه؟😐 حالا خوب بگرد اگه پیدا نشد یه ست کامل بگیر ببر براش

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

اینو همون موقع گرفته بودم شکل انگشتره اینطوریه نمیدونم از کجا پیدا کنم بخرم

پیش مدرسه ما لوازم التحریری ها ازینا دارن 😂

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کردم طلاست برو یه ست پلاستیک بگیر نهایت بشه 200هزار

دویستا کجا بود با پنجاه تومن میتونه ست کاملشو بگیره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

فکر کردم طلاست برو یه ست پلاستیک بگیر نهایت بشه 200هزار

الان سرچ زدم یه پیجی ده هزار تومن زده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

چقد انگشتره ترسناکه یه حالتیه

یه ست بخر ۵۰ تومنه ، یوقت زنداییت سکته نکنه

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

اینو همون موقع گرفته بودم شکل انگشتره اینطوریه نمیدونم از کجا پیدا کنم بخرم

یدونه بخر، اکسسوری فروشیا دارن یا پولشو بده یا اگه میدونی دردسر میشه یه ست کامل گوشواره گردنبند انگشتر دستبند بخر ناراحت نشه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ای بابا اینجوری که تو استرس گرفتی فکر کردم انچشتر طلاست،،، اینا که قیمتی نداره برو یه ست ازش بخر هدی ...

گفتم کههههه

بچگونههه

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

چه خوب والا ارزش نداره زندایی چطور روش شده

وآسه شوخی اصلا از این زندایی های اینستایی نیست🥲خیلی خوبه 

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792