2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 52 پست
من شیرازم گلمان‌شاءالله که دکترت عالی باشه مشکلت ب زودی کامل برطرف شهمشکل خاصی نیست نگران نباشهرکاری ...

عزیز من دوباره اومدم، دکتر زنان ، اینبار پیش یکی دیکه! تنبلی تخمدان داشتم؟ بعو بهش گفتم، بهم میگه اون ب جز عمل خوب نمیشه😭😭😭چیکار کنم؟؟؟؟😭😭😭دارم دق میکنم از ناراحتی! میگه یبوستتو خوب کن، بعد گفت اونوباید عمل کنی😭😭😭😭😭😭 چیکار کنممم😭😭ناامیدم کرد

عزیز من دوباره اومدم، دکتر زنان ، اینبار پیش یکی دیکه! تنبلی تخمدان داشتم؟ بعو بهش گفتم، بهم میگه او ...

عزیزم شما حتما پیش جراح عمومی برو!

والا کامنتای قبل برات توضیح دادم بهترین دکتر جراح عمومی شیراز ک منو عمل کرد گفت اگر بیرون زدگی همراه با خونریزی شدید نباشه اصلا نیاز ب عمل نیست

ببین من ۱۷ روز بعد از زایمانم پیش دکتر دیگه عمل کردم پیش این دکتر که رفتم کلللی دعوام کرد گفت چرا عمل کردی از اول پیش خودم میومدی با دارو کنترلش میکردم برات ( باتوجه به شرایط افتضاحم)

ببین ببخشید واضح میگم حالت بد نشه 

بیرون زدگی پشت من اندازه یه گردو بود به حدی خونریزی داشتم که وقتی لباس زیر میپوشیدم به یکساعت نشده پر خون میشد مجبور ب تعویض بودم و از شدت درد من سه شب نتونستم بخوابم ببین دکترم ب من میگفت بااین شرایط حادت من با دارو کنترل میکردم

شما اینجور ک میگی شرایطت اصلا حاد نیست فقط یبوست داری 

حتماااا پیش جراح عمومی حاذق برو حتماااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما حتما پیش جراح عمومی برو!والا کامنتای قبل برات توضیح دادم بهترین دکتر جراح عمومی شیراز ک من ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم، شماحرف میزنی من اروم میشم خیلی خیلی ممنونم ازتون❤️

عزیزم شما حتما پیش جراح عمومی برو!والا کامنتای قبل برات توضیح دادم بهترین دکتر جراح عمومی شیراز ک من ...

عزیزم‌اسم وفامیل دکتر شما چیه؟؟؟ واینک انلاینم میشه ازش مشاوره گرفت؟؟ 

عزیزم رفتم‌گفت بواسیره، بهم گف برو جراح عمومی! اون قسمتی ک گفتم بین واژن ومقعدمه، درواقع همون قسمت ب ...

اره دیگ برا همیشه میمونه منم دارم ولی مهم نیست فقط یبوست نباید بشی که هی بزرگتر بشه و کار به جراحی بکشع