فقط دوتا 15 ساله هس یکی من و یکی مدیر لینک در ضمن من بلدم مث تو حرف بزنم پس کمتر وراجی کن بیشتر فک ک ...
من جوری حرف نزدم فقط گفتم بهت ربطی نداره چون روی پیام استارتر پیام دادم 😁
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیگیرم توی چهل سالگی تازه میخام شهروند ی کشور تاپ بشم و ب هر کجا ک دلم خاست سفر کنم و ترس ویزا نداش ...
🤣😂 باشه ایشالا
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا با خودت درگیری شما ؟ وا چیکار داری به من چرا به خودت گرفتی تو بعدشم راجب اون مرده بود نه تو ، خودش ریپ زد منم بهش گفتم شوخی بوده نمیدونم تو چتع
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
چرا با خودت درگیری شما ؟ وا چیکار داری به من چرا به خودت گرفتی تو بعدشم راجب اون مرده بود نه تو ، خو ...
میتونستی سن بالا پایین ترم بگی ها خود درگیری هم ندارم خدارو شکر شوخیاتم برا هر احد الناسی میخاد باسه جای دیگه بنداز شوخی با سن دیگران حس نمیکنم کار درستی باشه
میتونستی سن بالا پایین ترم بگی ها خود درگیری هم ندارم خدارو شکر شوخیاتم برا هر احد الناسی میخاد باسه ...
باش حق با تو
الانم چون خوابم نبرد با ماشین زمانم اومدم سال ۲۰۰۳ یه دوری بزنم برم🚶🏼♀️
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷