2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم منو توی فامیل شوهر یه سکه پول کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم یه شهردیگه ان‌.حتی شوهرمم زیاد نمیاد خونه مادرم ..

خودت برو و برگرد 

منم توو شهر غریب زندگی میکنم، نباید انقدر به همسرت وابسته باشی که رفت و آمدت به خونه مامان بابت هم تحت تاثیر ایشون باشه وقتی دلت تنگ میشه

اینا خودش استقلاله و این رو مطمئن باش توو زندگی مشترک هرچی مستقل تر و با عزت نفس تر باشی، ارزش هم بیشتره، برخلاف تصور همه که میگن هرچی بیشتر خرج کنی ارزش بیشتره 

ازاول میدونستی خوادش نمیخوانت نباید ازدواج میکردی اونم با ۱۴تاازدواج فقط ازدواج بایک نفر نیست ازدواج ...

اون مادرش اول منو میخاست بعد میخاستن منو تبدیل به کوزت و کلفت کنن دیدن نمیشه چپ افتادن باهام

ارتباطت رو کم کن. این پیرزن خیلی حوصله ی کارای خاله زنکی رو داره تجربه ثابت کرده با بالا رفتن سن این اخلاقشون بدتر هم میشه 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
مال منم خیلی دست کمی ندارن شاید ۱۰ درصد بهتر باشن هیچی برام نگرفتن تا دلت بخواد بی احترامی کردن کاش ...

منم نمیتونم وگرنه حتما قط رابطه میکردم.شوهرم خیلی وابسته اونان

گفت مهریه نگیر پس فردا خواست زندگیتونو خراب کنه کارش یه سره بشه

آره، دقیقا

اون مادر توو ذهن خودش از پسرش دفاع کرده چون به نظرش (نمیگم درست یا غلط) این خانم عروس خوبی نبوده پس مهریه بی مهریه که پس‌فردا خواست طلاق بده پسرش گیر نباشه 

ی جورایی غرایز مادری رو دنبال کرده 

استارتر هم پذیرفته و حس دوست داشتنش بهش غالب شده 

واقعا نمیشه به مادره ایراد گرفت چون منفعت پسرش و خونواده ‌ رو در نظر گرفته و خواسته خودش رو پیش برده 

استارتر یا نباید قبول می‌کرد یا وقتی قبول کرده باید بپذیره وارد چه خونواده ای شده و زرنگ باشه از پس خودش بر بیاد 

ب شوهرت نگو میخوام قطع کنم بگو اونا میخوان قطع کنن خودتو مشتاق قطع کردن نشون نده گریه کن بگو من تو ج ...

شوهرمنم میگه چون تو کم رفتو آمد داری کسی نمیخادت.چه ربطی داره آخه.شما یه جا بری بی احترامی ببینی بازم میری