2777
2789
عنوان

باردارم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بذار موعدت ده چند روز بگذره بعد برو ایشالا هرچی مصلحته

چرا باید چند ده روز دیگه رفت وقتی سر موعددبریم درسته احتمال تشکیل قلب نشدت هست ولی با رفتن به دکتر و دادن ازمایشهای اولیه حداقل از سلامتی خودمون باخبر میشیم اگر دارویباید بخوریم هم شروع میشه بنظرم بارداری جز خیرهای هست که توش حاجت هیچ استخاری نیست باید تا موردی بود زود پی گیری کرد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ان شاالله خودت به زودی بیای تاپیک بارداری تو بزنی.امضات خیلی بامعنیه

انشالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه 😘😘😘😘💖

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
انشالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه 😘😘😘😘💖

برای منم دعاکن محتاجم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
برای منم دعاکن محتاجم

عزیزم برات ۱۰۰ تا صلوات و ۵ تا آیت الکرسی میخونم انشالله حاجت رواشی 💖

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
عزیزم برات ۱۰۰ تا صلوات و ۵ تا آیت الکرسی میخونم انشالله حاجت رواشی 💖

آخ قربون لطفت چقدرمهربونی.الهی خودت زود مامان شی.منم برات دعامیکنم اگه قابل باشم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آخ قربون لطفت چقدرمهربونی.الهی خودت زود مامان شی.منم برات دعامیکنم اگه قابل باشم

عزیزم حتما قابلی شک نکن . فدات آجی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 💖

عزیزم حتما قابلی شک نکن . فدات آجی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 💖

منم به امضات بیش از اندازه امیددارم خداکنه ناامیدم نکنه و برام معجزش اتفاق بیفته ای کااااش بشه

منم به امضات بیش از اندازه امیددارم خداکنه ناامیدم نکنه و برام معجزش اتفاق بیفته ای کااااش بشه

وقتی امید داری پس اطمینان داشته باش اتفاق های خوب برات رقم میخوره . فقط مثبت باش انرژی منفی رو از خودت دور کن ‌