2777
2789
من تهوع و استفراغ از اول بارداری تا الان داشتم

من اولاش یذره خیلی کم.اما جدیدا بعد غذا دهنم تلخ میشه و تهوع میاد...خودم میگم شاید مال کیسه صفرامه چون قبل بارداری توسونو نشون داد دوتا پولیپ کیسه صفرا دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مال منم همینه.چند هفته دنیا اومد؟کیسه ابت پاره شد؟

نه خداروشکر چیزی نشد ولی یهو خودشو قد کش میکرد قشنگ سر و پاشو فشار میداد از روی پوست مشخص بود ، لگدای محکم میزد 

۳۸ هفته و ۴روز بود فک کنم‌ سز اختیاری بودم

نه سزارین شدمخودم فشارم رفت بالا

ای وای خداروشکر به خیر گذشته،من والا میخواستم طبیعی دنیا بیارم ولی خودش نخواست دیگه سزارینم کردن البته دختر من الان یه سال و رد کرده

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
توطول بارداری حرکتاش چطور بود؟من پسرم خیلی تحرک داره ۳۴هفته هستم میترسم زودتربیاد

پسر منم سه هفته زود وای تو شکمم مدام لگد میزد اخرم با لگدش کیسه اب پاره شد

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نه خداروشکر چیزی نشد ولی یهو خودشو قد کش میکرد قشنگ سر و پاشو فشار میداد از روی پوست مشخص بود ، لگدا ...

منم دکترم اون دوروزی ک بیمارستان میره ۳۸هفتم هس و ۳۸و۴روز.میخوام اصرارش کنم همون۳۸هفته زایمانم کنه میترسم یهو چیزی بشه

من سزارینم میترسم زود تر دردم بگیره

انشالله که به موقع میاد.زیاد فکر نکن.سوره یاسین و یوسف بخون بچه خوب و خوشگل باشه.اضطراب برا خودت و بچه خوب نیس.قران هم دوست نداشتی کتابی چیزی بخون و فکرت رو مشغول کن

سزارین برا من کابوس بود ولی تو چهارمی واقعی شد چون بچه بریچ بود.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
2790
2778
2791
2779
2792