من اولاش یذره خیلی کم.اما جدیدا بعد غذا دهنم تلخ میشه و تهوع میاد...خودم میگم شاید مال کیسه صفرامه چون قبل بارداری توسونو نشون داد دوتا پولیپ کیسه صفرا دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای وای خداروشکر به خیر گذشته،من والا میخواستم طبیعی دنیا بیارم ولی خودش نخواست دیگه سزارینم کردن البته دختر من الان یه سال و رد کرده
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
انشالله که به موقع میاد.زیاد فکر نکن.سوره یاسین و یوسف بخون بچه خوب و خوشگل باشه.اضطراب برا خودت و بچه خوب نیس.قران هم دوست نداشتی کتابی چیزی بخون و فکرت رو مشغول کن
سزارین برا من کابوس بود ولی تو چهارمی واقعی شد چون بچه بریچ بود.
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!