2777
2789

موادش .180 گرم ارد.

150 پودر قند

4تا تخم مرع

5 قاشق شیر

5 قاشق روغن

وانیل نصف ق چ خ

بکینگ پودر نصف  ق چ خ

نمک ی کم

سفیده و زرده رو جدا کن..سفیده هاا را با همزن بزن تا پوک و سفید شه ی کم که همزدی 5 ق پوذر شکر روش الک کن و بعد همزدن را ادامه بده طوری ک ظرف برگردوندی از ظرف نریزه.بعد بذار یخجال.حالا زرده را بزن و بعد بقیه پودر شکر روش الک کن، ی وانیل هم اضافه کن و خوب هم بزن.بعد مایعات اضاف کن و بعد نمک و bp ب ارد اضافه کن و روی مواد الک  کن حالا سفیده رو از یخچال بیار و اضافش کن.الان همزدنش مهمه.ب حالت دورانی باید هم بزنی ارام و ارام بعد گ خوب مخلوط شد بریز تو ظرف مورد نظر ب مدت 45 دقیقه میپزه.از من نیم ساعته میپزه.در دمای 180 او فر

4تا تخم مرغ رو با 3/4پیمانه شکر و کمی وانیل خوووووووووب بزن تا کرم رنگ‌و کشدار بشه بعد یه پیمانه روغن اضافه کن و هم بزن بعد ی لیوان شیر بزن و هم بزن در نهایت 2پیمانه آرد و مقداری بکینگ پودر رو ک قبلا2تا3بار الک کردی رو اضافه کن و کم هم بزن تا مواد مخلوط بشه بعد قالب رو چرب کن و مواد رو بریز تو قالب بزار توی فر....البته خمیری شدن کیکتون به دمای فرتون هم بستگی داره ک احتمالا باید درجشو بیشتر از هر زمان بزارید

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان