2777
2789

موادش .180 گرم ارد.

150 پودر قند

4تا تخم مرع

5 قاشق شیر

5 قاشق روغن

وانیل نصف ق چ خ

بکینگ پودر نصف  ق چ خ

نمک ی کم

سفیده و زرده رو جدا کن..سفیده هاا را با همزن بزن تا پوک و سفید شه ی کم که همزدی 5 ق پوذر شکر روش الک کن و بعد همزدن را ادامه بده طوری ک ظرف برگردوندی از ظرف نریزه.بعد بذار یخجال.حالا زرده را بزن و بعد بقیه پودر شکر روش الک کن، ی وانیل هم اضافه کن و خوب هم بزن.بعد مایعات اضاف کن و بعد نمک و bp ب ارد اضافه کن و روی مواد الک  کن حالا سفیده رو از یخچال بیار و اضافش کن.الان همزدنش مهمه.ب حالت دورانی باید هم بزنی ارام و ارام بعد گ خوب مخلوط شد بریز تو ظرف مورد نظر ب مدت 45 دقیقه میپزه.از من نیم ساعته میپزه.در دمای 180 او فر

4تا تخم مرغ رو با 3/4پیمانه شکر و کمی وانیل خوووووووووب بزن تا کرم رنگ‌و کشدار بشه بعد یه پیمانه روغن اضافه کن و هم بزن بعد ی لیوان شیر بزن و هم بزن در نهایت 2پیمانه آرد و مقداری بکینگ پودر رو ک قبلا2تا3بار الک کردی رو اضافه کن و کم هم بزن تا مواد مخلوط بشه بعد قالب رو چرب کن و مواد رو بریز تو قالب بزار توی فر....البته خمیری شدن کیکتون به دمای فرتون هم بستگی داره ک احتمالا باید درجشو بیشتر از هر زمان بزارید

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com