2789

شاید میخوان زن بشن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

وووااای اونو یادممم اومد 😐😂

یادته ؟؟؟خودش هم انتظار این همه طرفدار را نداشت .

هی میگفت من متعلق به همه تون هستم🤣🤣🤣🤣

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانم ها یک صدا میگفتن نرو نرو تو که خیلی جیگری نرو 🤣🤣🤣 به خدا راست میگما

😂😐یا پنج تن به مولا برگی نمونده برام دیگه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

آیا پاسخش کلمه ای یه اسم لاس نیست؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

پروفایلت خودتی خدایی؟آخه خیلی واقعیه

خودم را بذارک که فامیل شماسایی میکنه یه چصه ابرویی هم دارم میره

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

😂😐یا پنج تن به مولا برگی نمونده برام دیگه

حیف جنگ شد تو تاپیکش ترکید وگرنه لینک میدادم بری بخونی .یه پسر دیگه اومد از حسادت فکر کنم جنگ درست کرد🤣🤣😂

واییییییییییی یعنی چه متعلق به همتون هستمبابا یزدشو😂

این را الکی محض خنده گفتم😂😂😂