2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 11515 بازدید | 92 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يكي ديگم هست روش ختم سوره يس

شروع ميكنيد يك بند از جوشن كبير با يه دونه يس ميخونيد

روز اول بند يك جوشن با يه دونه يس

روز دوم بند دوم جوشن با يه دونه يس

يا ميتونيد دو تا دوتا بخونيد

روز اول بند يك و بند دو جوشن با دو دونه يس

روز دوم بند سه و بند چهار جوشن با دو دونه يس

عزیزم تو که دستت خیره دعا کن منو شوهرم تو هیچ چیز دیگه به مشکل نخوریم تازه زندگیم رنگ و بوی ارامش گر ...

الهی آمین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خدا بنده ای رو که خیلی دوست داره با سختی آزمایش میکنه تا بنده اش همیشه یادش کنه و توی قران گفته شده که خلق الانسان فی کبد انسان را در سختی افریدیم . برای رونق کار همسر منم دعا کن ممنونم 💝

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فدات شم من کی باشم گلم ولی صبح به نیتت دو رکعت نماز حاجت میخونم شما هم واسم دعا کن منتظر یه خبر خوبی ...

رز کبود جان شما بودی تو یه تاپیکی گفته بودی نذر شهدای گمنام میکنی حاجتت برآورده میشه اگر شما بودی میشه توضیح بدی خیلی محتاجم به دعات

رز کبود جان شما بودی تو یه تاپیکی گفته بودی نذر شهدای گمنام میکنی حاجتت برآورده میشه اگر شما بودی می ...

سلام عزیزم 

اره چند بار گفتم تو تاپیکا مختلف ،من از نذر صلوات به شهدا خیلییییی حاجت گرفتم خیلی،مخصوصا شهید ابراهیم هادی شهید سید جواد موسوی قبلشم رفتم راجع بهشون خوندم و ایمانم بهشون بیشترم شد،مثلا دو هفته پیش یه جا کارم گیر کرد همون جا نیت کردم واسه تمام شهدای اسلام از بدو اسلام تا حالا پنج هزار تا به یه ساعت نکشید حل شد،روز بعد شروع کردم ادا کردن دو روزه تموم شد،

واسه ابراهیم هادی 15 هزار تا نذر کردم یه هفته ای تموم شد،

من نمیگم خوبی از خودمه اصلللللن به کرامت شهدا و معجزه بودن صلواته بخدا،صلوات یه ذکر معجزه کننده ست اونم اگه هر روز بدون وقفه بگی تعداد بالا میشه تکه ای از وجودت من دو ساله بدون  هیچ وقفه ای روزی دو هزارتا میفرستم ،با جرات میگم زیباتر از صلوات نیست اصلن گره ها یکی یکی با دستای خدا باز میشه ،تا تجربه نکنی درک نمیکنی گلم

واسه حاجتت 114 تا میفرستم منم دعا کن 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
سلام عزیزم  اره چند بار گفتم تو تاپیکا مختلف ،من از نذر صلوات به شهدا خیلییییی حاجت گرفتم خیلی ...

رز کبود جان اینجا اشکام در اومد.یعنی میشه منم حاجت بگیرم بیام اینجا بگم

رز کبود جان اینجا اشکام در اومد.یعنی میشه منم حاجت بگیرم بیام اینجا بگم

قبول کردم عزیزم

چرا نشه راحت میشه ،خدا اونقد بهمون نزدیک و نسبت به ما مهربونه کافیه خالص کنیم دوستیمونو

نمازمون سر وقت بخونیم اون وقت تمام توکلت به خدا باشه ببین خدا چیکار میکنه واست

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خدا بنده ای رو که خیلی دوست داره با سختی آزمایش میکنه تا بنده اش همیشه یادش کنه و توی قران گفته شده ...

ایشالا خدا به کسب و کار همه برکت بده.امروز صبح نماز استغاثه به اما زمان خوندم.برای همه دوستان نی نی سایت دعا کردم.

ایشالا خدا به کسب و کار همه برکت بده.امروز صبح نماز استغاثه به اما زمان خوندم.برای همه دوستان نی نی ...

💝

تو رو خدا تو دعاهای قشنگتون واسه منم دعا کنید دوستان ..منتظر یه اتفاق خوبم دعا کنید ب زودی برام بیفته و از بلاتکلیفی و نگرانی دربیام..تو رو خدا دعا کنید برام وصلت بین من و عشقم به زودی به سرانجام برسه هردفعه عقب افتاده خیلی نگرانم و ناراحت تو رو خدا با دلهای پاکتوون دعا کنید ب زودی این وصلت سر بگیره و اینبار عقب نیفته ....دعا کنید منم حاجت روا شم ..التماس دعای فراوان دارم از هر کی ک این پست رو میبینه و میخونه ..یا امام زمان اغثنی یا امام زمان ادرکنی 💔🤲🙏

برای مثبت شدن انتقالم ۵ تا صلوات میشه بفرستین 🙏

قبول کردم عزیزم چرا نشه راحت میشه ،خدا اونقد بهمون نزدیک و نسبت به ما مهربونه کافیه خالص کنیم دوستی ...

امشب انقد دلم گرفته ک فقط دلم گریه می خواد.... اومدم ایتجا دیدم پیامتو دلم یجور شد... میگن اگه یکی دیگه واسه ادم دعا کنه حاجتش براورره میشه.... میشه برام صلوات نذر کنی...

خودمم نذر شهید ابراهیم هادی کردم انشالا تا ۱۵ روز دیگه جواب بگیرم و بیام همینجا ازت تشکر کنم 😔😔😔😔😔