2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر کاربران محترم منو نخورن

نمیخوام بترسونمت ولی یکی از عوامل انتقالش وسایل شخصی مثل لیف و حوله و لباسه که بعضی ها میگفتن از این طریق گرفتن

حالا شما متاهلی یا مجرد؟

میتونی بری دکتر زنان ازمایش بدی چک کنی

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

کی شلوار داداشت رو پوشیدی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یک ماه پیش

لیفش؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اگر کاربران محترم منو نخورننمیخوام بترسونمت ولی یکی از عوامل انتقالش وسایل شخصی مثل لیف و حوله و لبا ...

مجردم 

صبح میرم دکتر ولی میتونم آزمایش بدم ب نظرتون ؟/

چون هنوز ازدواج نکردم

مجردم صبح میرم دکتر ولی میتونم آزمایش بدم ب نظرتون ؟/چون هنوز ازدواج نکردم

شاید از طریق ازمایش دیگه بتونه بهت بگه حالا تو برو بگو چیشده بگو از شلوارش استفاده کردی بگو از لیفش چون عفونت و ترشح اون بیماری اگر به بدن سرایت کنه متاسفانه...

حالا تو نگران نباش ان شاءالله که خبری نیست ممکنه لیف و شلوار تمیز بوده باشه

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

دعا کن توروخدا منتقل نشده باشه 😭زندگیم نابود میشه قشنگ😭

ان شاءالله که منتقل نشده ، شده باشه هم هزار درمان داره

ولی ببین در هر صورت واکسن گارداسیل رو بزن

این واکسن باعث میشه مصون بمونی از این بیماری

ان شاءالله که منتقل نشده ، شده باشه هم هزار درمان دارهولی ببین در هر صورت واکسن گارداسیل رو بزناین و ...

حتما واکسن رو میزنم اول برم دکتر ببینم چی میگه بعدش اولین کاری ک انجام میدم اینه ک واکسنشو بزنم