2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دیگه محلش نذارید یه آشناست میخواد ابروتونو ببره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ب همسرت بگو بخدا دیو دوسر نیستن چرا باید دعوات کنه بگو بهش اینی ک ادرس داره ممکنه ی غلطی بکنه ب همسرت بگو تا ازش شکایت کنه پدرشو در بیاره ب فکرامنیت دخترت باش

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

من که نگفتم اینکارو کن نظر خودمو گفتم درسته ما عادت داریم میگیم چون عادیه برامون تو نگو شرایطتت فرق ...

بله ممنون نظرتو گفتی حالا مشکلی دارید اگه میتونید تاپیک و ترک کنی، ما دهه شصتیم والا هشتادی هفتادی نیستیم که عادی باشه. 

بازم ممنون از نطرتون. ❤❤

درخواست دوستی نده ممنون❤

بله ممنون نظرتو گفتی حالا مشکلی دارید اگه میتونید تاپیک و ترک کنی، ما دهه شصتیم والا هشتادی هفتادی ن ...

وا از جوابت معلومه افکار و روان خودت مشکل داره نه خانوادت 

بای

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بعله دقیقا درسته گل. 🩵🤍❤❤

یکی دو بار جوابشو ندید ول میکنه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

وا از جوابت معلومه افکار و روان خودت مشکل داره نه خانوادت بای

حوصله بحث کردن باهاتو ندارم شماها فقط نمکین رو زخم از تاپیکم برو بیرون با هرکی مث خودش.  خدافظ

درخواست دوستی نده ممنون❤

حوصله بحث کردن باهاتو ندارم شماها فقط نمکین رو زخم از تاپیکم برو بیرون با هرکی مث خودش. خدافظ

ریپ نزن بابا 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔