خیلی اتفاقی وارد یه گروه فضای مجازی شدم نزدیک یک ماهه، یه پسره همش مزه میریزه و مدام سوال الکی ازم میپرسه منم گاهی جوابشو میدم و اونم کسی بهم تیکه میندازه یا چیزی میگه طرفمو میگیره طرف ظاهرا اوضاع مالی خوبی داره و خیلی دخترا دور و ورش میپلکن قبلا همین پسره یبار اومد پی ویم من دیر پیامشو دیدم سریع پاک کردو دیگه بهم پیام نداد منم چیزی نگفتم ، یه دختره تو گروهه انگار خیلی باهم رابطشون خوب و نزدیکه ولی یجوری رفتار میکنن انگار تو پی وی با هم حرف نمیزنن ، امشب گروه پاک شد سریع پسره بهم پیام داد واسه تو هم پاک شده؟ گفتم اره و شروع کرد حرف زدن اخرای چتش اسم اون دختررو اورد که داشتن با هم چت میکردن ، اصلا خوشم نیومد از این رفتارش وقتی از اون دختره پرسیده میدونه گروه واسه همه خرابع چرا اومد پی وی منم؟؟؟ خیلی بهم برخورده چجوری نامحسوس حال پسررو بگیرم
اسی من خودم جدیدا بخاطر یه پسره تو بازی آنلاین که با هم شوخی میکردیم و من فکر کردم بهم علاقه داره و بعد بخاطر یه دختره دیگه که اونو تحویل گرفت حسودی کردم و بعد عقل و منطق و غرورمو از دست دادم رفتم بهش اعتراف کردم و گفتم هول و بعد اون بهم گفت چقدر بچگونه رفتار میکنی من فقط شوخی کردم نگفتم که بهت علاقه دارم دچار فرو پاشی روانی شدم،حالم خیلی خرابه احساس خفت و ذلیل بودن میکنم، خواهشا به این پسره دل نبند، یه وقتم ازش تعریف نکن یا اعتراف نکنی، من خیلی پشیمونم که چرا جلوی زبونمو نگرفتم سکوت نکردم چرا غرورمو حفظ نکردم،همسن خودتم هستم.😔
اسی من خودم جدیدا بخاطر یه پسره تو بازی آنلاین که با هم شوخی میکردیم و من فکر کردم بهم علاقه داره و ...
نه بابا من اصلا تحویلش نمیگیرم دو روزه به هیچ عنوان هیچی نگفتم فقط چیزی لازم داشتم ب ادمین گفتم یجوری هم وانمود کردم اصلا چتاشونم نخوندم ولی امشب گروه خراب شد سریع پرید پی ویم ، رفته مسافرت دوبی همش از اینور اونور فیلم میگرفت بیا ببین دلت واشه و شوخی و این مرخرفات دوس ندارم دیگه بهم پیام بده ولی نمیتونم اینو بهش بگم نمیدونم چیکار کنم که خودش دیگع پیام نده
اینا فقط دنبال سرگرمی ان،اصلا پیاماشو سین نکن، من بعدش رفتمتو گروهی که این پسره عضو بودمدیدم این ...
توی گروه همه با هم ارتباطشون خوبه میگن میخندن صحبت میکنن تا اینجاش مشکلی نیست ولی این پسره یبار بهم پیام داد من سین نکردم پاک کرد بعد اون کاملا مشخص بود واسه حال گرفتنم همش با یه دختره شوخی میکنه منم بدتر دیگه جوابشو ندادم خودش باز برگشت خیلی رو مخمه این کارش تا یجوری حالشو نگیرم اروم نمیگیگرم