2777
2789
عنوان

زردی بچه😫

373 بازدید | 24 پست

پسرم پنج روزشه زردی داره😟زردیش 12هست دکترگفته گذاشتیمش زیر مهتابی ازهمونایی ک توخونه میارنش...باید لختش کنی چیشاش با چشم بند ببندی بذاریش زیرش بخوابه😭😭وقتی اینجوریش میکنیم دل منو باباش کباب میشه بعضی موقع گریه میکنم براش😢کسی تجربه نداره چیکار خوبه نیم واسه زردی؟؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دلت نسوزه اینا همش میگذره و زود مرد میشه  

منم مثل تو بودم فقط نگاش میکردم و گریه میکردم الان بزرگ شده میگم چقدر خل بودم مگه بچه ام رو میکشتن که من گریه میکردم؟؟  

بیشتر بهش شیر بده زود میاد پایین 

بچه همینه نگران نشو تازه اول راهی

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

عزیزم به سلامتی اصلا نگران نباش دختر منم داشت هر روز دست بچم و سوراخ میکردن و خون ميگرفتن خوب میشه اکثر نوزادا دارن زردی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دختر منم 12بود زیر دستگاه نذاشتيم ولی دکتر گفت هر روز باید آزمایش بده.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

نگران نباش ایشالله که زود خوب میشه همون مهتابی واسش خوبه و بیشتر بهش شیر کمکی بده تا درجه زردیش کمشه بعد مداوم شیر خودتو بده نوش جان کنه لباسی که رنگ زرده اصلا تنش نپوش تبریک میگم واسه اومدن مهمان کوچولوت بیشتر مادرا این دوره رو گذروندن کاملا درکت میکنیم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه