2777
2789
عنوان

توروخدا بگید راه قطعی برای ساس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 32 پست

سعی کنین خونه رو خیلی گرم نکنین،هر چند وقت یکبار اگه تو کمد دیواری لحاف و تشک دارین اونارو پهن کنین جلو آفتاب هوا بخوره،

کشو لباس هاتونو زود زود تمیز کنین و اینکه زیر فرشا رو هم چک کنین

🤍🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گوگردم فایده نداره...فقط این خاک نابودش میکنه پوستشونو خراش برمیداره اب بدنشون خشک میشه میمیرن...اینم بگم ساس هفت هشت بار باید خون بخوره تا تبدیل بشه به ساس بالغ  که تخم میزاره...سعی کنین خون بهش نرسه شبا برقا روشن باشه بیرون نمیان مگر اینکه دیگه خیلی گرسنه باشن هر هفته یه بارم خون بخورن کافیشونه پس نزارین به راحتی از خونتون تغذیه کنن چون بالغ میشن وساس بالغ روزی پنج تا تخم میزاره...بعدشم ساس بدون غذا تا یه سال و نیمم زنده میمونه متاسفانه

اگه بخوای من میتونم برم برات از عطاری که گرفتم بگیرم وارسال کنم فکر کنم قیمتش سیصد هزارتومن بود پارس ...

باشه عزیزم ممنونم ازت بذار ببینم بازم هستن الهی که کلا نابود بشن بهت خبر میدم

فقط وفقط خاک دیاتومه اصل.‌‌ما خونمون ساس زد یه مبل دست دو خریدیم تو اون ساس داشت نمیدونستیم...وای بی ...

سلام عزیزم خوبی خیلی گشتم تا پیدات کردم درمورد خاک دیاتومه راهنماییم میکنی اصلشو از کجا بگیرم؟حتما نابود میکنه ساس تو روخدا جوابمو بده 

اگه بخوای من میتونم برم برات از عطاری که گرفتم بگیرم وارسال کنم فکر کنم قیمتش سیصد هزارتومن بود پارس ...

دیوار سرچ کردم فقط میترسم اصل نباشه اگه هزینه بفرستم میتونی برام بگیری و ارسال کنی یه عمر دعات میکنم

دیوار سرچ کردم فقط میترسم اصل نباشه اگه هزینه بفرستم میتونی برام بگیری و ارسال کنی یه عمر دعات میکنم

باشه عزیزم باید برم بپرسم بهت خبر میدم اگه داشت..من که خودم جواب گرفتم اما درکنارش باید کارای دیگه هم بکنی مثلا ببین دور تا دور خونه ازاین بپاشی با نمکدون ..من ریخته بودم تو این نمکدون بزرگا راحت همه جا میریختم بعد تمام درزارو باچسب پوشونیدم فرشارو دادیم بیرون شستن هر روز جاروبرقی میکشیدم دوبار صبح وشب زیر تخت و تشک درزارو بپاش زیر مبل و خلاصه یه کم  سخته ازشرش خلاص بشی ولی خداروشکر ما موفق شدیم ..شبا میان بیرون ازخون تغذیه میکنن من شبا چراغو خاموش نمیکردم چون ازنور میترسن نمیان اما گاهی زیادی گرسنه شن تو روشنایی هم لامصبا میان دنبال خون میگردن..من ساعت سه نصفه شب برقا خاموش بود مثلا با چراغ قوه گوشیم نورمینداختم رو درودیوارو کنارتخت و رو سرامیکا اوایل میدیدم چندتایی اما بعداز یه مدت که این سم و ریختیم وحسابی اون کارایی گه بهت گفتمو انجام دادیم دیگه به جون عزیزم یه دونه ام نبود الان که دیگه یه سالم گذشت خبری نیس که نیس انشاالله شمام نجات پیدامیکنی نگران نباش ولی یه کم سخته خلاصه اینارو اصلا نباید بهشون فرصت بدی ازخون بدنتون تغذیه کنن چون هفت بار که بخورن بالغ میشن،بالغاشون دیگه روزی پنج تا ساس میزان اینجوری هی زیادمیشن ،هر هفته یه بارخون میخورن هر کدومش..برقارو شبا خاموش نکن تو تاریکی میزنن بیرون..فعلا میتونی ازحشره کش کامن هم استفاده کنی دور تا دور خونه بپاش..من میپرسم از عطاریه بهت خبرمیدم عزیزم واقعا درکت میکنم که چه عذابیه

سلام عزیزم خوبی خیلی گشتم تا پیدات کردم درمورد خاک دیاتومه راهنماییم میکنی اصلشو از کجا بگیرم؟حتما ن ...

سلام گلم اره بخدا من خودم که استفاده کردم ریشه کن شد‌‌‌...منم خیلی میترسیدم اصلا ازبین نرن اما شد خداروشکر...ولی ما لونه اصلیشون تو یه مبل دست دو بود که خریده بودیم خبرنداشتیم داخل مبلو شکافتیم دیدیم پر ساس خلاصه ازترسمون مبلو گذاشتیم دم درآشغالی...بعد عملیات سم زدن و شروع کردیم و خوشبختانه ازبین رفتن