2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
استعلاجیهاتو3روز3روز بگیر با بیمه و بازنشستگی به مشکل برنخوری، انشاالله برای زایمان تسهیلات بیشتری ق ...

استعلاجیم یه ماه یه ماهه گلم ک این استعلاجی میره کمیسیون اونام طبق سونوهات تایید میکنن سونو قبلیم بخاطر فیبروم تایید کردن اما تو سونوغربالگری فیبرومم چک نشده باید دوباره سونو بدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استعلاجیم یه ماه یه ماهه گلم ک این استعلاجی میره کمیسیون اونام طبق سونوهات تایید میکنن سونو قبلیم بخ ...

خوبه باهات همکاری میکنن برا ما 3روز بیشتر میشد، باید دوندگی کنیم تقریبا نصف حقوق را تامین اجتماعی بهمون میدادن اونم تعداد روزهای استعلاجی را مثلا اگه 20روز بود12روز تایید میکرد بعبارتی حقوق6روز بهمون میدادن

اره عزیزم ببخش من یه عکس دیگه بفرستم میتونین تشخیص بدین دختره یاپسر برا دوستمه میگه بفرس

ببین من یه تصیحت بکنم، سعی کن عکس از خودت و عزیزانت تو فضای مجازی نذار چه عکس واضح که عکس از اندام، حتی از جنین قابلیت سو استفاده از طرف آدمای بخیل و،،، هست، عکس رحمت که تو سونو گرفتی را هم اگه میتونی حذفش کن، به حرف خواهرت گوش بده، خواستی درخواست بده بریم پی وی کامل توضیح بدم بهت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز