2777
2789
چه مارکی؟ برای جای جوش و منافذ هم خوبه؟

منم صورتم‌اصلا جای جوش نداره فقط منافذ گونه و بینیم درشت شده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم صورتم‌اصلا جای جوش نداره فقط منافذ گونه و بینیم درشت شده

من دو سه تا جای جوش دارم و منافذ خیلی کم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چه مارکی؟ برای جای جوش و منافذ هم خوبه؟

همه چی عالیه بیا تاپیک اخرمو بخون راجبش نوشتم 

بیتروی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره

خیلی عالی شد 

ببین ی دکتر پوست خفننن هست به اسم محمود فرشچیان اصن رو دستش جایی ندیدم از اهواز و بانه ام میان همدان پیش دکتر فرشچیان 

فقط خیلی سخت میشه نوبت گرفت اگه میخوای نوبت بگیری تماس تلفنی نوبت نمی‌ده ایام هفته قبل ساعت تقریبا ۱ و پنجاه دقیقه ظهر این حدودا برو دم مطب دکتر اونجا ی برگه هست اسم مینویسن واسه همون روز ولی خب یکم معطلی داره اگه اینطور نخواستی میتونی از شنبه تا پنج شنبه بری مطب وقت بگیری 

من دیروز که اونجا بودم واسه ۱۸ آذر نوبت میداد احتمالا واسه شما دیرترم بشه

اگرم نخواستی اگه ی آشنا داری بهشون بگو برن برات نوبت بگیرن 

ولی اگه بری پیششون توی ویزیت اول بعد یک یا دوماه قشنگ تاثیرش میبینی 

من خودم دوسال انواع روتین پوستی انواع دکترا همه کارا انجام دادم و رفتم ولی هیچ نتیجه ای نداشت برام 

کرم ضد لکش برای لک خوبه یا فرقی نداره ضدجوشش

فقط نیاسنامید یاهمون قابض کننده منافذ بیتروی 

بزن گوگل میاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعد چن روز تاثیرشو ادم میبینه

دوهفته کاملا صف میشه صورت 

ولی همون اولین استفاده مبهوت میشی از نتیجه 

@هولوگرامیهولوگرامی۲۳

سرم نیاسنامید یاهمون قابض کننه منافذ بیتروی