2821
2789
چندسالته

29 سرچ کردم در موردش الان نوشته به منظور اهدا و بعضیا هم چون دیرتر میخوان ازدواج کنن فریز میکنن که احتمال بچه دار شدنشون بیشتر بشه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان شش ساله فریز کزدی؟ چن سالگی انجام دادین و چندتا تخمک داشتین

من سال 94عقد کردیم فهمیدیم شوهرم مشکل داره بعد ازدواج افتادیم دنبالش تااخر95. تخمک کشی کردن خرداد96انتقال دادم بهمن پسرم بدنیا اومد 14جنین تشکیل شد که دوبار انتقال دادم الان نه تا دارم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

29 سرچ کردم در موردش الان نوشته به منظور اهدا و بعضیا هم چون دیرتر میخوان ازدواج کنن فریز میکنن که ا ...

دقیقا همینه... کسی که میخاد به هردلیل تو سن بالا بچه دار شه عاقلانه تربن کار همینه... الان اطرافم دارم چندین دوره دارن دارو مصرف میکنن دریغ از نتیجه تخمکی ازاد نمیشه یا کیفیتی نداره فقط باید کلی عوارض داروها رو به جون بخرن

دقیقا همینه... کسی که میخاد به هردلیل تو سن بالا بچه دار شه عاقلانه تربن کار همینه... الان اطرافم دا ...

فقط مرکز استان ها این کار رو میکنن؟؟؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من سال 94عقد کردیم فهمیدیم شوهرم مشکل داره بعد ازدواج افتادیم دنبالش تااخر95. تخمک کشی کردن خرداد96ا ...

۱۴تا جنین تو یه تخمک کشی؟ 

چندتا تخمک داشتی مگه عزیزم

تنبلی داشتی؟

۱۴تا جنین تو یه تخمک کشی؟ چندتا تخمک داشتی مگه عزیزمتنبلی داشتی؟

نه سن ام زیر سی بود چیزهای قاعده آور نخوردم غذام همش کبابی بود خیلی خوب می‌خوردیم من شوهرم خیلی تخمک هام باکیفیت خوب بودن خداروشکر شوهرم عسل وگردو قرص های که دکتر داده بود میخورد همه چی عالی بود بعد پسرمم دوباره انتقال دادم دوتا دوقلو شدن که متاسفانه تو چهارماه ختم بارداری دادن واسه قلب شون هیییییی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چیزهای قاده اور چیه

مثل زعفران چیزهای گرم نمی‌خوردم 

ولی من شنیدم خیلی خوبه که خوردنشون بخصوص چهار مغز

چهار مغز خو تقویتی حساب میشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792