2777
2789
عنوان

حالم ازاین سایت بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 38 پست

اصلا ابهت سایت رو با این خاله زنگ بازیاتون ریختین بهم.. ینی چی اینجا مثلا جنبه اطلاع رسانی داره ن میدونی واسه خالی کردن عقده های درونی و جنگ و دعوا

والا از ۹۱ خواننده این سایت بودم این چند روز ک عضو شدم بیشتر یاد حموم زنونه افتادم از بس توش دعوا و مرافه بوده .ینی چی خوب زشته!!!!

حال ما حال اسیریست ک هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست نرفت

تو ایران تو هر زمینه ای اگر ببین یکی داره کم کم معروف میشه زیرابش رو می زنند. چه قدر سیاستمدار و بازیگر و ورزشکار تا خواستن معروف بشن و طرفداری پیدا کنن یکی اومد ترکونندتشون.  حالا نی نی سایتم هم مستثنا نیست. نی نی یارا دیدن زیادی داره محبوب میشه پاکش کردن. ترسیدن نی نی سایت بشه هارلی سایت یا شاید ترسیدن جنبش راه بیوفته چه می دونم خلاصه به دلیلی تشخیص دادن معروفیت اون پیج بسه

خدا بزرگتر است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا منم موافقم و خیلی متاسفم اول برای خودم که وقتمو ایجا تلف کردم و دوم برا ضعف نی نی یارها. 

واقعا جرات نمیکنم تاپیک بزنم چون نمیتونم پاکش کنم . چه فایده فردا یه آشنایی بببینه، یکی بخونه بشناسه ...

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
اصلا ابهت سایت رو با این خاله زنگ بازیاتون ریختین بهم.. ینی چی اینجا مثلا جنبه اطلاع رسانی داره ن می ...

خوب تومجبورنیستی سرک بکشی مثل فضولا توتاپیک بقبه برو چیزای مفید سایت رو مطالعه کن

😇😇😇😇😇😇
خوب تومجبورنیستی سرک بکشی مثل فضولا توتاپیک بقبه برو چیزای مفید سایت رو مطالعه کن

بنظرم روی ادبتون بیشتر کار کنید

حال ما حال اسیریست ک هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست نرفت