2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه دوم دارن ممکنه بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 68 پست
یه مدت میبردمش باشگاه و مهد چون مسافتش دور هست از خونمون دیگه کم آوردم خونمون جای متوسطی میشینه مهدش ...

اینطور نشون میده سختگیری ولی به نظرم اگه تصمیم داری بیاری زودتر بیار که اختلاف سنشون کم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من شخصا دو بچه با فاصله کم توصیه نمی کنم 

اما شما خوبید تا دومی بباد اولی ۵ سالس 

اولا بچه بخاطر اولی نیار قبل اومدن حرف زیاد می زنن بچه بیاد یه رفتار دیگه میبینی 

برای بچه آوردن باید شرایط روحی مالی و جسمی خودت خوب باشه به این جنبه ها فک کن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
یعنی چه سنی خوب هست کاری ب کار هم نداشته باشم

نمی‌دونم 

من تجربم اینه دخترو پسرن

ببین کلن بچها باهم لج میکنن

دیگه بزرگ بشن فک کنم خوب باشن باهم

بچه‌ای من بیشتر سره اسباب بازی وغذا خوراکی لج میکنن بیشتر کوچیکه زور میگه بزرگه هم آب زیره کاهه

منم دخترم چهار ساله هست به لطف خدا باردارم...آره دختر من از بس تنهاس کلی فضولی می‌کنه همبازی نداره...بعدم چهار سال فاصله برای بچه ها به نظرم خوبه از نظر ارتباط گرفتنشون

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

با توجه به حرفات انگار زیاد حال و حوصله نداری ، بچه نیاز به مادر داره ،دختر ۴ ساله اصلا نمیتونه نگهش داره چه بسا بلایی هم سرش بیاره از حسادت چون موقعی که بیاد تازه داستانا شروع میشه