دلش مدیر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 985 عنوان مریضی حموم | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 17 پست بچه ها من نمیتونم یکروز حموم نرم گرمم هم نیست ولب نرم یجوریم باید هر روز برم حس خوبی میده بعد کل بدنم و صورتم خشک شده شما چن روز یبار میرین 1403/09/01 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
990shaparak عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 4636 دو تا بپرس قربوونتم که من پایینه تنه دارم اندامم ساعت شنی هس دوسش دارم انداممو ولی بدنم نرمه میخام پوستم سفت بشه چیکار کنم؟ باشگاه وقت نمیکنم برم اما تا وقت گیرم بیاد ورزش میکنم قرص یا کرم یا چی کار کنم سفت شه بدنم؟ گن بپوشم؟ ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1919 قربوونتم که من پایینه تنه دارم اندامم ساعت شنی هس دوسش دارم انداممو ولی بدنم نرمه میخام پوستم سفت بش ... قرص و کرم رو بریز دور .گن خیلی کم کمک میکنه،فقط و فقط ورزش میتونه مشکلت رو حل کنه.روزی ۱ ساعت میخای بری باشگاهوقت بزار Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
990shaparak عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 4636 قرص و کرم رو بریز دور .گن خیلی کم کمک میکنه،فقط و فقط ورزش میتونه مشکلت رو حل کنه.روزی ۱ ساعت میخای ... اخه فقط یکساعت نیست که یک ساعت قبل باید حاضر شم و برم و بعد بیام برم حموم و مو خشک کنم و ... فداتشم ممنون ازت😘 ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم