2777
2789
عنوان

بچها یه ضدافتاب خوب بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی ک گفتن قیمتشون مناسب نیس😅

اره

من هیدرودرمو خودم ۲۰۰ گرفتم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
نه بخاطر اینک بی رنگ رو بیشتر میشه بزنی مقدار بیشتر،چون رنگیو زیاد بزنی میماسه اصطلاحا رو صورتت

پس جفتشون یک کارایی دارن

این هیدرودرمی ک گرفتم خیلی کم سفید میکنه

و تو صورت زود پخش میشه

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
پس جفتشون یک کارایی دارناین هیدرودرمی ک گرفتم خیلی کم سفید میکنهو تو صورت زود پخش میشه

استفاده نکردم تاحالا اما اگ جوش میزنی ژل ضدجوش نوتروژینا بگیر قیمتشم پایینه خیلی موثره

استفاده نکردم تاحالا اما اگ جوش میزنی ژل ضدجوش نوتروژینا بگیر قیمتشم پایینه خیلی موثره

باشه عزیزم مرسی✨️

نزنی اینو یه خانوم اینجا گفت شوهرش مسخره میکرد صورتشو ازبس با این ضدآفتابه لک آورده بود!

واسه من که عالیه .چون منم پوستم حساسه همه رو امتحان کردم آخرم به این و نتیجش ایمان آوردم گلم 

قیمتش چنده؟اسم انلاین شاپتو میدی

بیاخصوصی لینک‌بدم گلم نمیخام باین پیجم اینجابزارم

جیگوت 400 ارسالش هم نصفش رایگانه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چنددددد ساله‌پریم میزنم کنارش یه درماتیپیکم گرفتم خوبه اونم ولی سنگینه بنظرم!

درماتیپک ک قیمتش بالاس

پریم چطوره؟