2821
2789
عنوان

وام ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واسه مغازه شوهرم از برآیند میگیرم ۳۰ تومن ۴۰ تومن و ۵۰ تومن داره

اره خیلی خوبه بی منت میگیری .ما حقوق شوهرمو میریزیم توکارت ویپاد کلا با اونکارت فقط کار میکنیم خرید و این چیزا الان 6000 تا سکه شده دو ماه دیگه مبشه 9000 تا میتونم وام بگیرم 

ماهانه نیست از یه تومن شروع میشه هر ده روز میتونی اون یه تومنی که دادیو تسویه کنی دوتومن بگیری همین ...

مرسی یعنی مثلن ۴۳۰ تومنو‌همون ۳۰ پس میدی؟! بعد ۱۰ روزه باید بدی؟!!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

راجع به کاریزما کارت چیزی شنیدین؟! منم اطلاع ندارم ولی میگن پولتو معادل طلا خساب میکنه و به قیمت طلا بهت روزانه سود میده

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
ماهانه نیست از یه تومن شروع میشه هر ده روز میتونی اون یه تومنی که دادیو تسویه کنی دوتومن بگیری همین ...

این چیزی ک میگید تو قسمت تسهیلات پشتوانس? 

بعد من نگاه کردم مثلا 2تومن زده 4قسط کارمزد 25 تومن. یعنی توی هرقسط 25 تومن بیشتر میدی یا کلا واسه 2میلیون 25 تومن میگیره؟ 

این چیزی ک میگید تو قسمت تسهیلات پشتوانس? بعد من نگاه کردم مثلا 2تومن زده 4قسط کارمزد 25 تومن. یعنی ...

من تا حالا قسطی پرداخت نکردم هر ماه یه بار تسویه میکنم و دوباره میگیزم الان برداشتم شده 10 میلیون چند ماهه همون ده تومنو میریزم دوباره درخواست ده تومنو میدم میاد تو حساب 

از کدوم قسمت. میشه لطف کنی کامل بگی.

از قسمت پشتوانه میری درخواست میدی اولش برای شروع یه تومن میریزی تو کارتت میری درخواست میدی یه تومن بلافاصله میاد تو حسابت هر بار که کارت میکشی مثلا کلا 500 بکشی 250 از حساب خودت 250 از حساب پشتوانه کم میکنه ولی دیگه بعد ده روز تسویه کردی یه تومنو نیازی نیست پول باشه تو حسابت همین جوری درخاست میدی و میاد تو حسابت

من میخام وام ۱۵ میلیون بردارم مینویسه بهبود رفتار مالی ۱۴ روز یه بار تسویه کردم بعد سکه امم نزدیک ۴ ...

جدیدا سختش کردن من خودم از ده تومن که میخواستم برم رو 15 تومن به مدت دوماه  هر ماه 20 تومن 15 روز تو حسابم بود