من 10میلیون برداشتم الان میخام تسویه کنم میگه اگه 14 روز صبر کنی 15 تومن میده خواستم ببینم اگه 14 روز صبر کنم میشه حتما باید حسابم کار کنه یا نیازی نیست به گردش حساب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واسه مغازه شوهرم از برآیند میگیرم ۳۰ تومن ۴۰ تومن و ۵۰ تومن داره
اره خیلی خوبه بی منت میگیری .ما حقوق شوهرمو میریزیم توکارت ویپاد کلا با اونکارت فقط کار میکنیم خرید و این چیزا الان 6000 تا سکه شده دو ماه دیگه مبشه 9000 تا میتونم وام بگیرم
این چیزی ک میگید تو قسمت تسهیلات پشتوانس? بعد من نگاه کردم مثلا 2تومن زده 4قسط کارمزد 25 تومن. یعنی ...
من تا حالا قسطی پرداخت نکردم هر ماه یه بار تسویه میکنم و دوباره میگیزم الان برداشتم شده 10 میلیون چند ماهه همون ده تومنو میریزم دوباره درخواست ده تومنو میدم میاد تو حساب
از قسمت پشتوانه میری درخواست میدی اولش برای شروع یه تومن میریزی تو کارتت میری درخواست میدی یه تومن بلافاصله میاد تو حسابت هر بار که کارت میکشی مثلا کلا 500 بکشی 250 از حساب خودت 250 از حساب پشتوانه کم میکنه ولی دیگه بعد ده روز تسویه کردی یه تومنو نیازی نیست پول باشه تو حسابت همین جوری درخاست میدی و میاد تو حسابت