2777
2789
عنوان

مواد مخدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 28 پست
اصلا رفتار غیر عادی نداره

ماری فقط یکساعت بعد مصرف علائم داره بعد اون علائمی نداره که بشه فهمید . خب کیت براش بکش بهش بگو میخوام ازت مطمئن باشم تا بزنم تو دهن اونایی که میخوان خرابت کنن با این حرفا خرش کن که کیت بکشه. کیت هم دقیقا برعکس کیت بارداری عمل میکنه اگه یه خط افتاد یعنی مثبت . بدون اطلاع ازش کیت بکش چون اگه ابلیمو بخوره منفی میشه

نگاهت را نگیر از من خدایا. ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

عزیزم این عکسا رو از کتابم گرفتم دیر لود شد سرعت نتم پایینه شاید به دردت خورد

اول روش کلیک کن تا باز شه 

از روشون اسکرین بگیرن

بعد زوم کن بخون 

يه حالتى كه به چِت شدن معروفه ،چشم قرمز ميشه ،يه حالتى مثل ابريزش بينى،يكمى سرفه البته همون موقعى كه ...

سرفه چقد ادامه دارع؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍