بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
اوسامه اسم يه قاتل و خونريزه (اوسامه بن لادن) ، فراموش شدني هم نيست مثل اينه كه اسم بچتو بزاري هيتلر يا مغول خان ، اخه اين چه كاريه خواهر من، درد و مشكلات بارداريش با تواا انتخاب اسمش با مادر شوهر؟؟! يكم قوي باش و يه اسم اصيل ايراني رو بچه ات بزار ، من كه سر بچه ام نه با كسي شوخي دارم نه بخان زور بگن احترامي نگه ميدارم ، بحث بچمه شوخي نيس كه .
اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
به اون چه اون چه کاره است بچهرو بزار رو پاش بگو هر کی اسم انتخاب میکنه خودشم بزرگش میکنه من ی بار گفتم به مادر شوهرم اگر اسم تو انتخاب کنی پارش میکنم اونم لال شد اح فضول