2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاکشون کن شاد نشن.مطمینی؟به روح بابام فرداییی نخواهد بود اگه دلم اروم نگیره

همش حس میکنم یه عده هستید که منو اسکول کردید و دارید میخندید .

دشمن کیه ؟؟؟

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

توجیحی ندارم ولی فوری برات ثابت شد شیرشاهم؟من عمیشه بدشانسی میارم  وند روز پیش یه صفحه چت پاک شد دقیقا همونو نیاز داشتم تو عمرم شاید یه بار مثلا پیش این عصبی بودم یه چیزی گفتم همون یه بار برام دردسر شد یه راست گفت صد دروغ .ببخشید واسه همه چی .درخواست تعلیق میدم برا همیشه میرم  .

ببخشید بخاطر حرفم.به تاریخش نگاه کن ۵ روز بود اومده بوده تو سایت من نمیشناختمت خودش بهم یه چیزایی گفته بود پیدا میکنم نشونت میدم بعدش درباره اسم کاربری گفتم که خیلی کارم اشتباه بود میدونم ولی قلبا برات احترام قائل هستم اونم زورش اومده که باهات حرف میزدم حسودی کرده که به خودش محل نزاشتم .بخاطر یه حرف که مربوط به سه ماه پیشه ازم ناراحت نشو .اون اسکرین قبل و بعدش اصلا درمورد تو حرفی زده نشده متاسفانه فقط همون به جمله بوده اگه خواستی نشونت میدم.پشیمونم و ناراحت.میرم شاید از دلت دراومد نمیدونم کی تعلیقم کنن . خلاصه معذرت میخوام 🚶🏼

ببخشید بخاطر حرفم.به تاریخش نگاه کن ۵ روز بود اومده بوده تو سایت من نمیشناختمت خودش بهم یه چیزایی گف ...

فدا سرم 😂من همه چیوواگذار میکنم به خدا😉😉😉😉

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

فدا سرم 😂من همه چیوواگذار میکنم به خدا😉😉😉😉

بهت میگه بعضیا تاییدم کردن تو هم بهش میگی این حسابت پایدار یعنی تو هم تاییدش کردی خیلی بدذاتی همینا خوبن که یا دروغ و چرب زبونی خر کنن لاشیا خوبن