2777
2789
عنوان

شوهرم قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 48 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مقصر کی بود

یه حرف هایی زد ناراحت شدم. البته طی زمان.

بعد من نوشتم بهش گفتم.

خوب جواب نداد عصبانی شد...یه سری خرف زد ددست بود ولی خوب عصبانی هم بود...من اون رو به خاطر جواباش مقصر میدونم..

همیشه جواب میدی ولی اخرش خوب میشه...اصلا منو میدید خوب می شد و هیچ وقت ادامه نمی داد...تازه عروسی کردم میترسم

یه چایی دم کن برو کنارش بشین بگو چایی با عطر عشق درست کردم برای همسر عزیزم تا خستگیای این چند روز که سرکار بوده از تنش بره بیرون... 

اگه گلایه کرد بگو خستگیت رفع شد باهم صحبت میکنیم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یکم حرف نزدن هیچکدومتون رو نمیکشه

تجربه من میگه یادش نده قهر کردن رو صبر پیشه کن بذار تنها باشه بعدم برا شام اینا عادی ۱داش کن محل نذاشت ازش بپرس حالا چرا حزف نمیزنی جواب نداد تو دیگه نپرس تا خودش بیاد

یه حرف هایی زد ناراحت شدم. البته طی زمان. بعد من نوشتم بهش گفتم. خوب جواب نداد عصبانی شد...یه سری ...

اگه تازه عروسی کردی کشش نده عادتش میشه خیلی عادی سر صحبت و باز کن انگار نه انگار که بحثتون شده دفعه بعدم حرفت و بزن ولی آروم نذار قهر کنین که بخوای پیشقدم بشی

برم باهاش رودر رو حرف بزنم منت کشیه؟ عادتش نمیشه

یه کیکی بپز یا یه ظرف میوه یا یه چیزی بیار صداش کن بیادبا هم بخورین اینجوری یختون باز میشه

ما که نفهمیدیم دنیا به کام کیه... به کام هر کی که هس.. خواهشا دست به دست بچرخونه ماهم دوتا کام بگیریم
فک کن بری بی مقدمه ماچش کنی بعد ساکت زل بزنی تو چشاش ببینی عکس العملش چیه😂

خوبه ک منت کشی غیر مستقیم

البته من باشم زل نمیزنم بهش صورتمو تو بغلش قایم میکنم منتظر عکس العملش میمونم

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
رفتم سفره شام رو اماده کنم گفت من نمیخورم؛ خودت بخور

بگو شما  کی میخوری عزیزم اون موقع اماده کنم

یا اماده کن خودت برو با بوس و بغل بیارش

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

نه نرو  به جای این که دلش تنگ بشه و بیاد منت کشی نازم میکنه ما توخونمون حتی اگر من مقصر باشم ولی باز اقا میاد پا پیش میزاره برو تو اتاقو درو ببند یه نیم ساعت نیا بیرون خواست وارد اتاق بشه سرتو بزا رو زانو هات وقتی اومدپرسید با نار احتی بگو صب تا شب میشینم منتظر ت اونوقت تو میای خو نه قیافه میگیری ناراحتی تا برم بیرون نبینیم

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم