the_warrior مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 عنوان بیاین شات📸😂 | مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 81 پست پسریه ک ۲ ماهه با تماس و چت در ارتباطم و ۲ بار هم بیرون رفتیم...هی میگه مهربونتر حرف بزن محل نمیدم...حالا تو بازی جرئت حقیقت ازم خواس 1403/09/01 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 من فقط از روانشناس بودن مدرکشو دارم.بنظرم این پسره میخواد صمیمی بشه ولی انگار از عکس العملت میترسه، ... این شات جدیدارو ببیننظرتو بگو من تحربه ندارم🥲
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 من فقط از روانشناس بودن مدرکشو دارم.بنظرم این پسره میخواد صمیمی بشه ولی انگار از عکس العملت میترسه، ... اینجا چون بیرون رفتنی هول کرده بود و استرس گرفته بود و هر جا من میگفتم میرفتیم بهش اینارو گفتم
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 طبق این شات جدید ایشون به شما علاقه مند هست . آدم بی تجربه ای هست . دختر ندیده یا حداقل تو رابطه نرف ... مطمئنین دوسم داره؟از کجا فهمیدین؟
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 اینجا چون بیرون رفتنی هول کرده بود و استرس گرفته بود و هر جا من میگفتم میرفتیم بهش اینارو گفتم هول نکرده . از روی علاقشه . آقایون فکر میکنن اگر برای یه دختر بخوان همه چی تموم باشن یعنی هرچی اون میخواد بگن چشم اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 مطمئنین دوسم داره؟از کجا فهمیدین؟ مشخصه . مردی که دنبال یاد گرفتنه . یا به کوچکترین حرفات توجه میکنه تا بیشتر شما رو بشناسه و طبق میلتون عمل کنه علاقه منده اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 مشخصه . مردی که دنبال یاد گرفتنه . یا به کوچکترین حرفات توجه میکنه تا بیشتر شما رو بشناسه و طبق میل ... من خیلی به دلم نیسحس میکنم بهترش برام میاد چون موقعیت خوبی دارم🫠از طرفی پسر خوبیه...نمیدونم موندم چیکا کنم
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 مشخصه . مردی که دنبال یاد گرفتنه . یا به کوچکترین حرفات توجه میکنه تا بیشتر شما رو بشناسه و طبق میل ... بنظرتون چت کردنم خوبه یا سرده؟
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 من خیلی به دلم نیسحس میکنم بهترش برام میاد چون موقعیت خوبی دارم🫠از طرفی پسر خوبیه...نمیدونم موندم چ ... پسر خوبیه رو ولش کن .چهرش به دلت هست؟اخلاقش؟شغلش؟موقعیتش؟خانوادش؟ اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 بنظرتون چت کردنم خوبه یا سرده؟ نه خوبه . اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 پسر خوبیه رو ولش کن .چهرش به دلت هست؟اخلاقش؟شغلش؟موقعیتش؟خانوادش؟ چهره اش متوسطه فقط یه عمل زاویه سازی میخواد تا خوبتر بشهاخلاقش به دلمهشغلش مث خودمه پرستاریمخانواده اش وضع مالیشون از ما کمتره متاسفانه
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 چهره اش متوسطه فقط یه عمل زاویه سازی میخواد تا خوبتر بشهاخلاقش به دلمهشغلش مث خودمه پرستاریمخانواده ... زاویه سازی چیه دختر طبق مد و اینستا نرو جلو . هردو پرستار سخت نیست ؟وضع خانوادش اگر خیلی پایینتر نیست اشکال نداره بیشتر فرهنگشون مهمه .فرهنگشون یکی نباشه داغون میشی اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 زاویه سازی چیه دختر طبق مد و اینستا نرو جلو . هردو پرستار سخت نیست ؟وضع خانوادش اگر خیلی پایینتر نیس ... فرهنگشون فک کنم کمترهخانواده اشو ندیدمخونشون اطرافه شهره ولی ما مرکز شهر برا همین حس میکنم یکم تفکر خانواده اش ممکنه قدیمی باشه
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 فرهنگشون فک کنم کمترهخانواده اشو ندیدمخونشون اطرافه شهره ولی ما مرکز شهر برا همین حس میکنم یکم تفکر ... نه این دلیل نمیشه اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8397 این شات جدیدارو ببیننظرتو بگو من تحربه ندارم🥲 بازم همون رفتار میخواد صمیمی بشه ولی دلش میخواد شروع کننده شما باشی تا اون دستش بیاد چجور پیش بره تا کجا پیش بره.البته این نظر منه بقیه اش الله اعلم شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 نه این دلیل نمیشه ندیدم خانواده اشو...چطور بفهمم؟