2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خیلی خوبه حسادت رو حداقل نشون ندنجاری نکبت من داره از حسودی اینکه من آزمون استخدامی قبول شدم و اون قبول نشده میترکه همش هم به روی خودش و من میاره جوری که الان دو ماهه اصلا ی پیام هم نداده چه خبر چکار میکنی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بدی رو بقیه می فهمند.هر چقدر هم که طرف استاد نقش بازی کردن باشه، دیگران بالاخره می فهمند

بله میفهمند ولی باورش یه خورده واسه خودمن دشواره آخه طرف اصلاحرف وعملش یکی نیست اصلایه جوری برخوردمیکنه که انگارنه انگارحسادت همه ی وجودشوگرفته

اینکه خیلی خوبه حسادت رو حداقل نشون ندنجاری نکبت من داره از حسودی اینکه من آزمون استخدامی قبول شدم و ...

جاری شماسیاست نداره امامن یه جاری کثافتی دارم ازاوناس یعنی آدم یه شالم بگیره حسادت می‌کنه اماباسیاست جمعش می‌کنه اماناگفته نمانداونم گاهی اوقات حسادتشوبه زبون هم میاره دیگه گاهی اوقات سیاستم کارسازش نیست

بله میفهمند ولی باورش یه خورده واسه خودمن دشواره آخه طرف اصلاحرف وعملش یکی نیست اصلایه جوری برخوردمی ...

بله، چون وقیح هستن. 

به نطر من، اینطور افراد رو از زندگی باید حذف کرد.

shift+delete 

جاری شماسیاست نداره امامن یه جاری کثافتی دارم ازاوناس یعنی آدم یه شالم بگیره حسادت می‌کنه اماباسیاست ...

متنفرم از آدم حسود هیچ وقت حسادت کسی رو نکردم بخدا جاریم همش تو فاز کاشت ناخن و میکرو ابرو و فلانه من سادگی رو میپسندم ی بار نشده حسودی کنم بهش ولی اون داره از درون منهدم میشه سه سال آزمون داده قبول نشده من سال اول قبول شدم داره میترکه هر جا میشینه میگه تهران همه قبول میشن کاری نداره که 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بله، چون وقیح هستن. به نطر من، اینطور افراد رو از زندگی باید حذف کرد.shift+delete

بله واقعا هم همینطوره من خودم هروقت شخص موردنظرموتوی مهمونی اینامیبینم سعی میکنم سریع اونجاروترک کنم یاحداقلش اینکه ازش فاصله بگیرم چون به طور کلی نمیشه حذف کردازاقوام نزدیکه اون شخصی ازش صحبت کردم متاسفانه

بله، چون وقیح هستن. به نطر من، اینطور افراد رو از زندگی باید حذف کرد.shift+delete

یعنی هرکاری هم کنم نمیشه حذف شه کلاگرچه اصلاباهاش رفت وآمدندارم متاسفانه توجمع های فامیلی مناسبت هاحضورداره نکبت