2789
بپرس شاید بتونم جواب بدم

من با اکسم رابطه مون با اینکه دور بودیم از هم دیر دیر همو میدیدیم ولی حیلی حسای مشترکو داشتیم هر ساعت حرف میزدیم باهم یه چیزو میگفتیم یا میفهمیدم چی میگه یه جایم درد میگرفت دو سه ساعت بعدش اونم همونجاش درد میگرفت و برعکس میخام بدونم این جفت روحی بوده یا اینکه از قبل حرفاشو فکراشو میفهمیدم برای حس ششممه چون قویه حس ششمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم چیزایی که خوندم تقریبا همشو داشتیم حس فوق العاده قوی که بینمون بود باهم تلپاتی داشتیم جوری ...

ساعت جفت هم میدیدی ؟ 

من وقتی رفتم و این چیزا رو سرچ کردم یه تیکه اش نوشته بود یه انرژی شمارو به اینجا هدایت کرده و الکی نبوده و هدفی هس 

اول ماجرایی من اخراشم 🥲😂 

ببین درسته اون هم با پیشرفت تو پیشرفت میکنه ولی خب اصل داستان تویی ، هرچقد زودتر به خودت بیای زودتر به جواب میرسی ، 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

وایی من چقد عدد 1010 و ۱۱۱ را میدیدم

الان هم میبینی؟ 

کم کم شروع میشه 

من هر یک ماه یه بار ۱۱۱۱ رو میدیدم بد ها شد هفته ای ی بار بدها هروز الانا شده روزی سه چهار بار که ۱۱۱۱ رو میبینم

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

ساعت جفت هم میدیدی ؟ من وقتی رفتم و این چیزا رو سرچ کردم یه تیکه اش نوشته بود یه انرژی شمارو به اینج ...

هر روز و هر ساعت تمام ساعتای جفتو میبینم مخصوصا وقتایی که دعوا میکردیم میومد تو فکرم ساعتم نگاه میکردم جفت بود 

من با اکسم رابطه مون با اینکه دور بودیم از هم دیر دیر همو میدیدیم ولی حیلی حسای مشترکو داشتیم هر ساع ...

امکانش هست سرچ کنی هم بهتر به جواب میرسی 

ولی خب جفت روحی کسیه ک تو زندگیتی قبلیت ادمه نزدیکی بهت بوده روحت باهاش اشناست 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

ساعت جفت هم میدیدی ؟ من وقتی رفتم و این چیزا رو سرچ کردم یه تیکه اش نوشته بود یه انرژی شمارو به اینج ...

اگه تو این فاصله ازدواج کنه چی؟ 

برمیگرده؟

اگه شعله دوقلو نباشه زحمت الکی بکشم چی؟😂😂 نمیشه مطمن شد بد رو خودم کاز کنم؟😂