2789
سوال منم همینه یکی که اطلاعات زیادی داشت گفت وقتی انرژی مونث آگاه بشه و روی خودش کار کنه دنبال اون ا ...

چرا از همون شخص که آگاهی بالایی داره نمپرسی اگه من جات بودم طرفو دیونه میکردم بسکه سوال میپرسیدم🙂

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

چه جالبه ،،،خیلی دوست دارم در مورد این مسائل تحقیق کنم اما متاسفانه منبع یا شخصی رو پیدا نمیکنم

چند تا پیج اینستا دارم در موردش پست و استوری میزارن ولی نمیدونم چقد درسته هیچکدوم منبع علمی نداره ولی خب شاید واقعیت داسته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا پیج اینستا دارم در موردش پست و استوری میزارن ولی نمیدونم چقد درسته هیچکدوم منبع علمی نداره ول ...

میشه لطف کنی پیجا رو به منم بدی

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

چرا از همون شخص که آگاهی بالایی داره نمپرسی اگه من جات بودم طرفو دیونه میکردم بسکه سوال میپرسیدم🙂

ببین چون منبع علمی نداره نمیشه یه جواب قطعی گرفت واسه و اون آدم گفت باید رو خودت کار کنی وقتی به آگاهی رسیدی خودت متوجه میشی و اگه واقعا جفت روحی تو باشه به دنبال تو اونم رشد میکنه و برمیگرده 

اره تا دلت بخاد شعله دوقلو با جفت روحی فرق میکنه اره ممکنه ولی برا شعله دوقلو باشه ازش کم کم جدا می ...

خب ممکنه شعله دوقلو باشه و یکی دیگه رو انتخاب کنه؟؟؟ باز برگرده؟

اره تا دلت بخاد شعله دوقلو با جفت روحی فرق میکنه اره ممکنه ولی برا شعله دوقلو باشه ازش کم کم جدا می ...

این که میگن ستاره دو نفر یکی هست به چه معنیه؟

خب ممکنه شعله دوقلو باشه و یکی دیگه رو انتخاب کنه؟؟؟ باز برگرده؟

نه دسته خودشه مگه 

شعله دوقلو باشه صد در صد به قل خودش برمیگرده 

شاید سال ها جدا باشن از هم ولی بهم مبرمیگردن 

اون جدایی قراره روحشون و تکامل بده 

ممکنه طرف تو رابطه ی دیکه ای باشه ولی کم کم جدا میشه 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️