2777
2789
بعد لاقل یک هفته قبلش. نباید بگن؟ دو روز قبلش به من گفتن

سخت نگیر عزیزم منکه خودم الان یکم ازشون دلخورم رو یه مسئله ولی سختگیرنبودم اصا برام مهم نبود هروقت خودم دلم میخواس پامیشدم میرفتم خونشون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخت نگیر عزیزم منکه خودم الان یکم ازشون دلخورم رو یه مسئله ولی سختگیرنبودم اصا برام مهم نبود هروقت خ ...

نه آخه بحث خونه رفتنشون نیست که رستوران گرفتن یعنی مهمونی جداگانه منظورمه 

منم همینو میگم باید به خودم بگه

پس به شوهرت بگو توقع دارم خودم دعوت کنن 

اینم بگم من شاید در سال دو سه بار برم خونه اش  اگه هرهفته میرفتم دیگه نیازی نبود زنگ بزنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه آخه بحث خونه رفتنشون نیست که رستوران گرفتن یعنی مهمونی جداگانه منظورمه

بازم برام مهم نیست اتفاقا خوشحال میشم که احترام گذاشتن منوهمسرمو دعوت کردن کلا آدم حساسو گیری نیستم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پس به شوهرت بگو توقع دارم خودم دعوت کنن اینم بگم من شاید در سال دو سه بار برم خونه اش اگه هرهفته می ...

اصلا بحث خونه رفتنشون نیست برای اون نمیگم مهمونی جداگانه داخل رستوران گرفتن 

آره دیگه منم به شوهرم گفتم خب لاقل یک هفته قبل می‌گفتین و اینا بعد بهم میگه خدا عاقبت منو با تو بخیر ...

اوه یه هفته قبل 🤔 بی خیال بابا میخوای به عنوان مهمون بری میزبان نیستی که از هفته قبلش بدونی خواهر😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم