2777
2789
تو چند ماه ده تومنش کردی؟؟منم میخام بیام ولی همه ش فکر میکنم الکیه و باید خیلی سرمایه داشته باشیم..

تغریبا یک سال شد البته من پولم زیاد نبود ک بیشتر سودکنم.خیلی شیرینه اتفاقا وقتی سود میکنی حال میده😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خدایش دمش گرم فقط باید صبح تا ظهرت آزاد باشی ک بتونی باهاش درارتباط باشی.پیج نداره تلگرامو ایتا ...

ناراحت نمیشه آی دیش بهمون دادی؟ 

منم تقریبا تو بورس کار میکنم،  ولی هیچ وقت سود خوبی نکردم

خدایا امیدم فقط تویی...

امکان نداره ۲۰ برابر بشه، من خودم سالهاست تو بورس و کریپتو هستم، اللن چند ساله راکد مونده، یه روز مثبت دو روز منفی

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
ناراحت نمیشه آی دیش بهمون دادی؟ منم تقریبا تو بورس کار میکنم، ولی هیچ وقت سود خوبی نکردم

نه تاحالا دوسه نفر بهش معرفی کردم میخواستم تاپیک بزنم اتفاقا باز گفتم کسی استقبال نمیکنه

عزیزم خودت زدی قناد خونگی تا حالا فروش داشتی؟

اره ولی خیلی کم چون گرون نر از بیرون می افته کسی نمیاد زیاد منم فر ندارم خیلی دنبالش نرفتم که تو جاهای مختلف اگهی کنم روی گاز واقعا برام سخته ولی کمو بیش دارم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
اره خدایش دمش گرم فقط باید صبح تا ظهرت آزاد باشی ک بتونی باهاش درارتباط باشی.پیج نداره تلگرامو ایتا ...

دو ایتا چطوری باید یه نفر با آی دی پیدا کنی؟ 

خدایا امیدم فقط تویی...