2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر جلوی زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من خودم سه تا خواهرشوهر دارم و برام مهم نیست اون بنده خدا ها شوهرمو ببوسن خوب برادر خواهرن اما باورت میشه فقط یدونه برادر دارم وقتی زن بگیره گفتم بوسش نکنم نکنه زنش بدش بیاد انقدر جو نی نی سایت مسمومه😕

اسی من خودم سه تا خواهرشوهر دارم و برام مهم نیست اون بنده خدا ها شوهرمو ببوسن خوب برادر خواهرن اما ب ...

دقیقا من همین حس رو نسبت به برادر کوچیکم دارم میگم اینم یک روز زن بگیره یعنی نبوسمش؟😁

اینجا یه منطق خاص و عجیبی وجود داره😂😂

نه گلم منطقی وجود نداره 😂😂😂

یه عروسی میگفت پدر شوهرم فوت کرده تاکید میکنم پدددر شششوهر فوت کرده وناراحت بود چرا مادر شووووهرش لباسس روشن نگرفت اونو از عذا در بیاره 😐😐

بعدعروسا ریختن توتاپیک که ولش کن شعور نداره مادرشوهرت 😵‍💫

...
نه گلم منطقی وجود نداره 😂😂😂یه عروسی میگفت پدر شوهرم فوت کرده تاکید میکنم پدددر شششوهر فوت کرده ون ...

چرا منطق مختص به خودشونو دارن که برای ما غیرمنطقیه😁🤣

وای واقعا!

چرا منطق مختص به خودشونو دارن که برای ما غیرمنطقیه😁🤣وای واقعا!

بخدا من هنگ کردم اینقدر مغزم قاطی کرد رفتم از مادرم پرسیدم بایدکی برای کی لباس بخره 😂😂😂

گفت مگه چلی دختر خب معلومه عروس باید بگیره چون مادرشوهر شوهرش فوت شده 

...

من عادت ندارم ببوسم داداشام رو نهایت دست میدیم ولی خواهرای اون بوس کنن نه ناراحت نمیشم مگ اینکه الکی بخان جلو من ادای خواهر جون جونی در بیارن که بگن چقد دلتنگ داداشمون میشیم و فلان، آره بدم میاد 😕