2777
2789
عنوان

پاگشای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 30 پست

همون ۱۵۰۰ بزار توی پاکت بده از همه بهتره چون به هرحال معلومه چقدر پوله

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خخ بچه ها میگم اینجا کسی هست اصلا با جاریش خوب باشه😅 هرچی تو نی نی سایت میگردم فقط فحشه که نثارش می ...

اصلاااااا صمیمی نشو

من خیلی بهش محبت کردم،برای فارغ التحصیلیش ربع سکه خریدم و …. 

اماااااا هم به شوهرم طعنه زد هم حتی تولد دخترم رو تبریک نگفت چه برسه به اینکه کادو بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارچه سلیقه ای یه،شاید خوشش نیادطلا هم با یک و نیم اونم با کارمزد چیزی پیدا نمیکنیکارت هدیه بدی بهتر ...

تو عقدش ربع سکه دادیم .نمیدونم والا از این هدیه ایی کوچولوها  نمیشه یعنی 

خخ بچه ها میگم اینجا کسی هست اصلا با جاریش خوب باشه😅 هرچی تو نی نی سایت میگردم فقط فحشه که نثارش می ...

والا من چهارتا جاری دارم چهارتاشون رو پاگشا کردم ولی متاسفانه خوبی زیاد گاهی اوقات وظیفه میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

تو عقدش ربع سکه دادیم .نمیدونم والا از این هدیه ایی کوچولوها نمیشه یعنی

پارسیان هم میشه 

ولی اگه حرف درار باشه میگه ۲۰۰,۳۰۰ سوت سکه چیه آخه

یه باکس قشنگ گل بگیر از این کوچولوها،کارت هدیه بذار توش

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

پارسیان هم میشه ولی اگه حرف درار باشه میگه ۲۰۰,۳۰۰ سوت سکه چیه آخهیه باکس قشنگ گل بگیر از این کوچولو ...

نمیدونم والا چطوریه .ولی خودم که با مادر شوهرم خیلی رفیقم و دوستش دارم .اونم بنده خدا خیلی دلش میخواد رابطه داداشا باهم خوب باشه .من میخوام از همین اول هیچ حساسیتی ایجاد نکنم و کلا یه جور باشم باهم خوب باشیم چون کسی دیگه هم نداریم .خودم تکم و یه برادر شوهر دارم فقط

نمیدونم والا چطوریه .ولی خودم که با مادر شوهرم خیلی رفیقم و دوستش دارم .اونم بنده خدا خیلی دلش میخوا ...

آدمی ک حریم خودشو حفظ کنه با هر کسی میتونه رابطه دوستانه داشته باشه،میخواد غریبه باشه میخواد جاری باشه

چند بار ک معاشرت کنی،دستت میاد آدم حسابی هست یا نه

شما شخصیت خودتو نشون بده،ی پذیرایی خوب داشته باش،ذوق داشته باش واسه ارتباط باهاش،دیگه بقیه اش با اونه ک ثابت کنه لیاقتشو داره یا نه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

آدمی ک حریم خودشو حفظ کنه با هر کسی میتونه رابطه دوستانه داشته باشه،میخواد غریبه باشه میخواد جاری با ...

ایشالا که خوب باشه.من خودم آدم کم حرفیم .خیلی هم حواسم هست چیزی نگم که باعث دلخوری بشه یا پشت سر کسی بشه  .دلم میخواد باهم بریم مسافرت و دعوتشون کنم خونمون و..چون با برادر شوهرم که همینجوری خوب بودیم .منم همیشه احترامش داشتم